Συνέντευξη Τύπου για το «ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ» στην Αμαλιάδα (Βίντεο)

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν σήμερα, Δευτέρα 26/6, ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Αμαλιάδας, κ. Βασίλης Μιχαλόπουλος, ο Πρόεδρος του Ένωσης Νοσοκομειακών γιατρών Αμαλιάδας, κ. Κυριάκος Γιαρός, Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαλιάδας κ. Νικολακόπουλος Αντρέας και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας κ. Σαψάλης Νίκος, όπου απηύθυναν κάλεσμα στους πολίτες και σε όλους τους εργαζόμενους για το «ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ» την Τετάρτη 28/6 στην Αμαλιάδα, που διοργανώνουν  το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Αμαλιάδας και η ΠΟΕΔΗΝ για να διασωθεί η λειτουργία του Νοσοκομείου Αμαλιάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Αμαλιάδας:

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο μας είναι πολλά και σημαντικά. Προβλήματα που «γεννήθηκαν» κυρίως από τις μέχρι σήμερα μνημονιακές πολιτικές που στόχο έχουν την αποδυνάμωση των δημόσιων δομών υγείας.

Το Σωματείο μας και η ΠΟΕΔΗΝ διοργανώνουν την ΤΕΤΑΡΤΗ 28-6-2017 το «ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ» στην Αμαλιάδα.

Εργαζόμενοι και πολίτες ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να διασώσουν το Νοσοκομείο της πόλης μας που τόσα έχει προσφέρει στους συνανθρώπους μας.

Συνάντηση όλων στην πύλη του Νοσοκομείου στις 9.00 και πορεία στους κεντρικούς δρόμους με κατάληξη και αποκλεισμό της Ε.Ο. Πύργου-Πάτρας.

Η πόλη θα «νεκρώσει» αφού συμμετέχουν όλοι οι φορείς. Τα καταστήματα με απόφαση του εμπορικού συλλόγου θα είναι κλειστά, η αγροτιά με τρακτέρ θα δώσει βροντερό παρόν, ιατρικός και δικηγορικός σύλλογος κα όλες οι παραγωγικές τάξεις απέχουν.

Όλοι μαζί αντιστεκόμαστε για να περισώσουμε το δικαίωμα του πολίτη για ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ με αξιοπρέπεια.

Όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη και στο τέλος θα ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!!

 ΟΛΟΙ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΕΙΜΑΣΤΕ  ΕΚΕΙ

ΜΟΝΟ  ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ  ΜΠΟΡΟΥΜΕ

                            ΓΙΑ  ΤΟ  Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                               Η Γραμματέας

Βασίλης Μιχαλόπουλος                Άννα Γαλανοπούλου

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.