Συνάντηση Μιχελάκη με επενδυτικό fund

E16BDF41864EBB420CC2531039587BD0.jpg

  Συνάντηση με εκπροσώπους του μεγάλου επενδυτικού fund που έχουν συστήσει η εταιρεία Sumec και η Attica Finance S.A είχε σήμερα, Σάββατο 21.09.2013 στο υπουργείο Εσωτερικών, ο Υπουργός κ. Γιάννης Μιχελάκης.

Η Sumec και η Attica Finance έχουν υπογράψει προγραμματική συμφωνία για να επενδύσουν σε αναπτυξιακά έργα στον τομέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Μιχελάκης ο Διευθύνων Σύμβουλος της Attica Finance S.A. κ. Αλέξανδρος Πουλαρίκας, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Attica Finance S.A. κ. Χρήστος Ρέτσας, ο Γενικός Διευθυντής της Phono Solar Technology Co κ. LiRonGun και ο Γενικός Διευθυντής της Sumec Hellas κ. Κώστας Κουμάντος.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα επενδύσεων που αφορούν σε αναπτυξιακά έργα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση σε τομείς όπως οδοφωτισμός σε δήμους, διαχείριση απορριμμάτων , αφαλάτωση, Βιολογικοί Καθαρισμοί και αντλήσεις υδάτων.

Ο κινεζικός όμιλος SUMEC, που ιδρύθηκε το 1978, αποτελεί θυγατρική της κρατικής εταιρείας SINOMACH.

Η SUMEC σήμερα είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες εισαγωγής και εξαγωγής στην Κίνα με ετήσιο κύκλο εργασιών έξι (6) δισεκατομμύρια δολάρια.

Η Phono Solar είναι θυγατρική της SUMEC ενώ η SINOMACH είναι μέσα στη λίστα των πεντακοσίων μεγαλύτερων εταιρειών παγκοσμίως με κύκλο εργασιών πεντακοσίων (500) δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.