Συνάντηση με κατοίκους της Ηλείας και μια νοθευμένη ηλεκτρονική δημοσκόπηση

Την Κυριακή 8 Απριλίου κλιμάκιο Συναγωνιστών είχε την χαρά να συναντήσει κατοίκους της Ηλείας σε κεντρική αίθουσα της πόλης του Πύργου.Οι φίλοι της Χρυσής Αυγής στην Ηλεία είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με στελέχη του Κινήματος, να ακούσουν από πρώτο χέρι τις θέσεις μας, μακριά από τις παραμορφωτικές εικόνες που δίνει για εμάς το σύνολο των ΜΜΕ αλλά κυρίως να αρχίσουν οι διαδικασίες για την καλύτερη οργάνωση των Εθνικιστών του νομού. Μετά το τέλος των ομιλιών, ακολούθησε ελεύθερη συζήτηση με τους φίλους μας, που ανέλυσαν τα προβλήματά τους σε τοπικό επίπεδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μεγάλη πλειοψηφία των παρευρισκομένων ήταν αγρότες και άνθρωποι του μόχθου που είναι αποφασισμένοι να διαδώσουν σε όλο τον νομό τις θέσεις της Χρυσής Αυγής. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν νέες συναντήσεις σε Πύργο, Ολυμπία και Αμαλιάδα.

Το πρωί της επόμενης ημέρας, φίλος της Χρυσής Αυγής μας ενημέρωσε για μία ηλεκτρονική δημοσκόπηση της εφημερίδας ΠΑΤΡΙΣ (patrisnews.gr). Στο σύνολο των πρώτων 200 ψήφων η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν πρώτη με διαφορά. Να σημειώσουμε εδώ ότι σε ΟΛΕΣ τις τοπικές δημοσκοπήσεις της Ηλείας, το κίνημά μας εμφανίζει διψήφια ποσοστά. Λίγες ώρες αργότερα η εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ φρόντισε να σβήσει τελείως την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όχι μόνο από τα αποτελέσματα, αλλά και από την ίδια την δημοσκόπηση. Δηλαδή το κόμμα εκείνο που εμφανίζεται παντού με ποσοστά εισόδου στην βουλή… δεν υπάρχει καν για την εν λόγω εφημερίδα. Φαίνεται ότι ο εκδότης Βαρουξής, βαδίζει στα χνάρια του Πρετεντέρη, ο οποίος έχει την ίδια συνήθεια να «σβήνει» την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από τις δημοσκοπικές καρτέλες!

Τέλος να σας πούμε ότι ενημερώσαμε μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων τους υπευθύνους της εφημερίδας αλλά εις μάτην… Τι να φοβούνται άραγε;

http://xryshaygh.wordpress.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.