Συνάντηση εργασίας του δημάρχου Ανδραβίδας – Κυλλήνης με τον πρόεδρο του Συνδέσμου “Ηρακλής”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας μεταξύ του δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Δημήτριο Αρβανίτη με τον  πρόεδρο του Συνδέσμου «Ηρακλής» κ. Τάκη Κουτρουλή, για το μεγάλο έργο του βιολογικού καθαρισμού Ανδραβίδας, Λεχαινών και Τραγανού.

Αιτία ήταν η υπογραφή της σύμβασης, η οποία έγινε  στα τέλη Σεπτεμβρίου   για την κατασκευή του υποθαλάσσιου αγωγού μήκους 1,700 μέτρων, την κατασκευή  των εσωτερικών δικτύων ακαθάρτων της Τ.Κ. Μυρσίνης καθώς και της  σύνδεσής τους με τον κεντρικό αγωγό με  προϋπολογισμό τα  3.400.000 ευρώ.

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Δημήτριος Αρβανίτης δήλωσε ικανοποιημένος από τη συνεργασία που είχε με τον πρόεδρο του «Ηρακλή» για τον βιολογικό καθαρισμό, ενώ εν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ενδιαφέρον του Περιφερειάρχη  κ. Α. Κατσιφάρα και στην παρέμβαση του ιδίου στον Γ.Γ. του Υπ. Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής για τον βιολογικό καθαρισμό της Βάρδας.

Τέλος, ο  κ. Κουτρουλής ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης και του Δήμου Πηνειού που συμμετέχουν στον «Σύνδεσμο», καθώς και τους πρώην δημάρχους και το στελεχειακό δυναμικό και των δύο Δήμων που συνέβαλλαν, για την υλοποίηση του μεγάλο αυτού έργου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.