Συλλαλητήριο του ΚΚΕ τη Δευτέρα στον Πύργο…

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ
Η Ν.Ε. ΗΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
την ΔΕΥΤΕΡΑ 19/3/2012 στις 6.30μ.μ.
στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΤΕ στον ΠΥΡΓΟ.

Εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, νέοι και νέες,
Όλοι στο συλλαλητήριο την ημέρα που θα συζητιέται στη βουλή η νέα συμφωνία για το PSI, η δανειακή σύμβαση – λαιμητόμος. Να υψώσουμε φωνή αντίθεσης και καταδίκης σε μια συμφωνία που υποθηκεύει τη ζωή του λαού για πάνω από 30 χρόνια.Γυρνάνε στο μεσαίωνα την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα για τα κέρδη του κεφαλαίου, για τη σωτηρία των μηχανισμών της λειτουργίας του.
Φορτώνουν στο λαό απίστευτα βάσανα και φτώχεια, καταδικάζουν τα παιδιά των εργαζομένων στην ανεργία ή να δουλεύουν με 400 €. Όλα για τη σωτηρία του κεφαλαίου. Η ΕΕ, η συγκυβέρνηση και άλλοι παρατρεχάμενοι, το βάρβαρο και απάνθρωπο σύστημα προσπαθούν να σώσουν, βάζοντας το πιστόλι στον κρόταφο του λαού. Με εμπιστοσύνη στο ΚΚΕ και στη δύναμη της λαϊκής πάλης μπορούμε να ανατρέψουμε τα αντιλαϊκά σχέδια και να χαράξουμε το μέλλον προς όφελος των εργαζομένων.
Ελάτε να ακούσετε τη φωνή του ΚΚΕ, την πρότασή του για το πώς θα βγούμε από τη σημερινή τραγική κατάσταση.
Κλείστε τ’ αυτιά σας στους διάφορους «σωτήρες» που δήθεν τώρα θυμήθηκαν το λαό, όταν επί χρόνια εφάρμοζαν την πολιτική που τον τσακίζει.
Κλείστε τ’ αυτιά σε όσους πίνουν νερό στο όνομα της ΕΕ και ταυτόχρονα υπόσχονται στο λαό λύσεις σε όφελός του.
Ακούστε προσεκτικά τη μοναδική ρεαλιστική πρόταση διεξόδου από την κρίση.
Εμπρός τώρα με το ΚΚΕ! Στους καθημερινούς αγώνες και στις εκλογές. Να παρεμποδίσουμε την καταστροφή του λαού, με οδηγό και προοπτική την ανατροπή της εξουσίας – δικτατορίας των μονοπωλίων. Λαός κυρίαρχος είναι ο λαός κάτοχος του πλούτου που παράγει. Έξω από την ΕΕ, μονομερής διαγραφή του χρέους, κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων με λαϊκή εξουσία.
Τη συμφωνία, που έχει τις υπογραφές ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, εκπροσώπων της ελληνικής πλουτοκρατίας και της ΕΕ, ο λαός όχι μόνο δεν πρέπει να τη σεβαστεί, αλλά πρέπει να την αντιπαλέψει και να την ανατρέψει. Υπάρχει λύση με λαϊκή συμμαχία, αντεπίθεση και ισχυρό ΚΚΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.