Συλλαλητήριο στις 17 Νοέμβρη….

Η αντοχή και ο ηρωισμός, τα αντιιμπεριαλιστικά συνθήματα και οι στόχοι της εξέγερσης του Πολυτεχνείου αποτελούν σημαντική παρακαταθήκη για την εργατική τάξη της χώρας μας,την νεολαία την περίοδο αυτή που ο καπιταλισμός στην χώρα μας και συνολικά στο κόσμο σαρώνει κατακτήσεις και δικαιώματα.   Το Πολυτεχνείο ζει στους αγώνες του λαού και της νεολαίας ενάντια στην εξουσία των μονοπωλίων, για να αποδεσμευτεί η χώρα από το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.   Το Πολυτεχνείο ζει στην δράση του ταξικού εργατικού και λαϊκού κινήματος  για την προστασία και την υπεράσπιση των λαϊκών νοικοκυριών, στην συγκρότηση της λαϊκής συμμαχίας  που θα ανατρέψει το μαύρο μέτωπο της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, του κεφαλαίου και της Ε.Ε. και θα επιβάλλει την εξουσία της εργατικής τάξης και των συμμάχων της.

Σε αυτό τον δρόμο, της οργάνωσης στους τόπους δουλειάς, στα εργοστάσια, στις γειτονιές, της ακόμα πιο αποφασιστικής ανάπτυξης των αγώνων και της λαϊκής πάλης ενάντια στους καπιταλιστές και το κράτος τους, στα κόμματα τους και στις ιμπεριαλιστικές τους συμμαχίες το ΠΑΜΕ καλεί την εργατική τάξη της χώρας μας, τα αλλά λαϊκά στρώματα και την νεολαία να συνεχίσουμε.

Να στείλουμε ισχυρό μήνυμα αντίστασης, απειθαρχίας και ανυπακοής, απέναντι σε όσους λεηλατούν τη ζωή μας. Ο λαός μπορεί να δυναμώσει τους αγώνες του, μπορεί να γίνει ο ίδιος καθοριστικός παράγοντας και με την παρέμβαση του να φέρει τα «πάνω – κάτω».

ΚΑΤΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ – ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ – ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΕ – ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ  για να περάσουν ο πλούτος & τα μέσα παραγωγής στο λαό,για να ικανοποιηθούν οι σύγχρονες λαϊκές ανάγκες.

ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ παντού στους τόπους δουλειάς & τις γειτονιές με αποφασιστική ανάπτυξη της ταξικής πάλης.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 6.00 Μ.Μ. ΣΤΗΝ ΠΛ. ΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.