Συλλήψεις για παράνομα παίγνια στα Λεχαινά…….

Στοχευμένοι Αστυνομικοί έλεγχοι στα Λεχαινά για την διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιγνίων.
Συνελήφθησαν, σε τρεις περιπτώσεις, τέσσερα άτομα (3 άνδρες και 1 γυναίκα) για «Φρουτάκια» και για παράνομη διεξαγωγή τυχερών παιχνιδιών.
Κατασχέθηκαν δώδεκα ηλεκτρονικά τυχερά μηχανήματα και το χρηματικό πόσο των 930 ευρώ.
Οι Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, συνεχίζουν να διενεργούν συστηματικούς ελέγχους σε καταστήματα και άλλους χώρους για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου».
Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ελέγχων, συνελήφθησαν προχθές, 25 Ιανουαρίου, το απόγευμα, σε τρεις περιπτώσεις στα Λεχαινά, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λεχαινών σε συνεργασία με Αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, τέσσερα άτομα και κατασχέθηκαν συνολικά δώδεκα ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα και το χρηματικό ποσό των 930 ευρώ.
Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, οι Αστυνομικοί διενεργήσαν έλεγχο σε σφαιριστήριο 49χρονου ημεδαπού, ο οποίος αναζητείται, όπου διαπιστώθηκε η εγκατάσταση και λειτουργία πέντε παράνομών ηλεκτρονικών παιγνιομηχανημάτων.
Συνελήφθη μια 43χρονη ημεδαπή, ως προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος ενώ κατασχέθηκαν τα πέντε παιγνιομηχανήματα και το χρηματικό ποσό των 777,50 ευρώ.
Στην δεύτερη περίπτωση, οι Αστυνομικοί διενεργήσαν έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος 36χρονου ημεδαπού, ο οποίος αναζητείται, όπου διαπιστώθηκε η εγκατάσταση και λειτουργία πέντε παράνομών ηλεκτρονικών παιγνιομηχανημάτων καθώς και ότι για το
κατάστημα δεν είχε εκδοθεί άδεια λειτουργίας από την αρμόδια Δημοτική Αρχή.
Συνελήφθη ένας 33χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και ένας ακόμα ομοεθνής του ηλικίας 45 ετών ως παίκτης στο παράνομο ηλεκτρονικό παίγνιο ενώ κατασχέθηκαν τα πέντε παιγνιομηχανήματα και το χρηματικό ποσό των 115,50 ευρώ.
Από τον έλεγχο των στοιχείων ταυτότητας του 33χρονου προέκυψε ότι αυτός είχε εισέλθει λάθρα στη χώρα και παρέμενε παράνομα σε αυτή.
Στην τρίτη περίπτωση, οι Αστυνομικοί διενεργήσαν έλεγχο σε κατάστημα καφέ μπαρ 36χρονου ημεδαπού, όπου διαπιστώθηκε στον ημιώροφο του καταστήματος, η εγκατάσταση δυο παράνομών ηλεκτρονικών παιγνιομηχανημάτων.
Συνελήφθη ο 36χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος ενώ κατασχέθηκαν τα δυο παιγνιομηχανήματα και το χρηματικό ποσό των 37,00 ευρώ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.