Συγκρότηση Επιτροπής Εξαγοράς Δημοσίων Κτημάτων στην Ηλεία

Συγκροτήθηκε η Επιτροπή Εξαγοράς Δημοσίων Κτημάτων από αυθαίρετους κατόχους στο Νομό Ηλείας, την οποία αποτελούν οι:
Η Προϊστάμενη της Κτηματικής Υπηρεσίας Νομού Ηλείας ως Πρόεδρος, με αναπληρωτή τον νόμιμο αναπληρωτή αυτής.
Ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Δυτικής Ελλάδας, με αναπληρωτή τον νόμιμο αναπληρωτή αυτού για περιπτώσεις Αστικών Ακινήτων και τον Διευθυντή Δασών Νομού Ηλείας με αναπληρωτή τον νόμιμο αναπληρωτή αυτού για περιπτώσεις Αγροτικών Ακινήτων.
Για τη Δ.Ο.Υ. Αμαλιάδας ορίζεται ως τακτικό μέλος η Παναγιώτα Κωστοπούλου Εφοριακός ΔΕ/Α, με αναπληρωτή τον τον Νικόλαο Θεοδωρακόπουλο Εφοριακό ΔΕ/Α
Για τη Δ.Ο.Υ. Γαστούνης ορίζεται ως τακτικό μέλος η Βασιλική Φρετζάγια Εφοριακός ΔΕ/Α, με αναπληρώτρια την Αλεξάνδρα Παναγιωτοπούλου Εφοριακό ΠΕ/Α.
Για τη Δ.Ο.Υ. Λεχαινών ορίζεται ως τακτικό μέλος ο Διονύσιος Φελεμέγκας Εφοριακός ΔΕ/Α, με αναπληρώτρια την Βικτωρία Κατσάπη Εφοριακό ΠΕ/Α.
Για τη Δ.Ο.Υ. Ζαχάρως ορίζεται ως τακτικό μέλος ο Νικόλαος Έρχος Εφοριακός ΔΕ/Α, με αναπληρώτρια την Μαρία Μπαρτζιώκα Εφοριακό ΤΕ/Α.
Για τη Δ.Ο.Υ. Κρεστένων ορίζεται ως τακτικό μέλος η Ανδριάνα Παναγιωτονάκου Εφοριακός ΔΕ/Α, με αναπληρώτρια την Μαρία Μανιάτη Εφοριακό ΔΕ/Α.
Για τη Δ.Ο.Υ. Πύργου ορίζεται ως τακτικό μέλος τον Τρύφωνα Καββαθά Εφοριακός ΠΕ/Α, με αναπληρωτή τον Ηλία Σκούτα Εφοριακό ΠΕ/Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.