Στο φως η υπόθεση που καίει μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρικών ειδών….

Δύο χρόνια το ΠΑΣΟΚ προσπάθησε να συγκαλύψει την μείζονος ενδιαφέροντος υπόθεση διακίνησης πλαστών τιμολογίων, τη μεγαλύτερη συγκεκριμένα σε όλη την Ευρώπη και να που οι απανωτές συλλήψεις για χρέη προς το Δημόσιο την επανέφεραν εκθέτοντας τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και τον Ευάγγελο Βενιζέλο που επί των ημερών τους τίποτα δεν έγινε εντελώς περίεργα.

Στην τσιμπίδα λοιπόν του νόμου φαίνεται πως έχει πέσει για δεύτερη φορά πρόσωπο, που σχετιζόταν και με την μεγάλη κυκλική φορο-απάτη τύπου «καρουσέλ» που είχε αποκαλυφθεί το 2009 ύψους περίπου 200 εκατ. ευρώ και στην οποία εμπλέκονταν περίπου 20 επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων και γνωστές επιχειρήσεις ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών.

Η υπ΄πθεση είχε εξιχνιαστεί στην περίοδο υπουργείας του Γιάννη Παπαθανασίου όμως εντελώς περίεργα θάφτηκε στην συνέχεια και κανείς δεν γνώριζε τίποτα, ούτε καν ο αρμόδιος τότε γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών Δημήτρης Γεωργακόπουλος.

Πηγές του parapolitika.gr αναφέρουν πως οι πιέσεις των πολυεθνικών εταιρειών που συμμετείχαν στην απάτη ήταν τόσο πιεστικές που τελικά οι αρμόδιοι υπουργοί έκαναν τα στραβά μάτια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.