Στο νοσοκομείο Πύργου ο Μπατίστα

Στο Νοσοκομείου Πύργου πέρασε τη νύχτα του και συγκεκριμένα στην Καρδιολογική Κλινική,  ο γνωστός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ντανιέλ Μπατίτσα, εκ των πρωταγωνιστών του τηλεπαιχνιδιού «Survival Secret» που διεξάγεται στην περιοχή της Κουρούτας και μεταδίδεται κάθε απόγευμα από την τηλεόραση του Έψιλον .

O γνωστός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, κατά τη διάρκεια δοκιμασίας αισθάνθηκε έντονη δυσφορία, διαμαρτυρόμενος για πόνο στο στήθος και τάση για εμετό. Οι άνθρωποι της παραγωγής, άμεσα τον μετέφεραν με ασθενοφόρο της παραγωγής στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του  Νοσοκομείο του Πύργου και υποβλήθηκε σε πλήρη εργαστηριακούς έλεγχους και ιατρικές εξετάσεις από τους εφημερεύοντες ιατρούς, και ευτυχώς δεν διαπιστώθηκε  κάποιο πρόβλημα . Ωστόσο κρίθηκε σκόπιμο από τους γιατρούς να εισαχθεί στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση και περαιτέρω έλεγχο και εξετάσεις.

Κοντά του από την πρώτη στιγμή ήταν ο εκπρόσωπος της παραγωγής του ριάλιτι «Survival Secret» και δεν τον άφησε μόνο ούτε το βράδυ .

Αφού συμπληρωθούν 24ώρες παρακολούθησης, οι γιατροί, έχοντας ολοκληρώσει τις εξετάσεις, θα αποφασίσουν αν θα συνεχίσει να νοσηλεύεται ή θα πάρει εξιτήριο και θα επιστρέψει στην ομάδα του και στο παιχνίδι .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.