“Στη Βουλή θα ζητήσουμε τα έδρανα στα άκρα δεξιά!”

Συνέντευξη στο ειδησεογραφικό site moriasnews, της Πελοποννήσου και τον δημοσιογράφο κ.Λάμπρου, έδωσε ο γγ της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, όπου μίλησε για την επικείμενη, όπως φαίνεται είσοδο του στην Βουλή, την εκλογική δύναμη του κόμματος του, στην γενέτειρα του την Πελοπόννησο, τις απόψεις του, αλλά και το ποια πλευρά στο κοινοβούλιο θα ζητήσει!

Μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την συνέντευξη:

Tι σημαίνει για εκείνον Πελοπόννησος και αν πηγαίνει συχνά στη Μάνη

“Η πατρίδα μου. Την αγαπώ πάρα πολύ και την έχω πολλές φορές γυρίσει ολόκληρη. Έχω φίλους σε κάθε μέρος της Πελοποννήσου και είμαι πολύ στεναχωρημένος για την κατάσταση που επικρατεί στον Μοριά. Κατά την άποψη μου αλλά το ίδιο θα πει και ο τελευταίος Έλληνας, η περιοχή μας έχει εγκαταλειφθεί. Στην Μάνη πάω πολύ συχνά αφού στον Κότρωνα έχει σπίτι ο αδελφός αλλά περισσότερο τα Κορογονιάνικα που έχω το δικό μου σπίτι. Δεν εγκαταλείπω ποτέ την Μάνη αλλά μου αρέσει πολύ και το Ναύπλιο όπως και οι άλλες πόλεις της Πελοποννήσου είναι στην καρδιά μου και τις νοιώθω σαν δικές μου πόλεις. Είναι η πατρίδα μου”

Για το αν θα βγάλει έδρα στην Πελοπόννησο

 

“Είναι κάτι εξαιρετικά πιθανό και ελπίζουμε το πινγκ-πόνγκ που παίζει ο εκλογικός νόμος να μην μας στερήσει την έδρα αυτή που οι δημοσκοπήσεις λένε ότι θα πάρουμε. Την θέλουμε την έδρα αυτή. Ασφαλώς και έχουμε περισσότερες πιθανότητες στην Μεσσηνία και την Κορινθία”

Για το αν αποτελεί το φόβο του πολιτικού συστήματος 

“Αποτελούμε τον φόβο αυτών που εγκατέλειψαν την Πελοπόννησο, του έφτιαξαν τον δρόμο που έπεσε στην Τσακώνα, τον δρόμο της Σπάρτης που και αυτός έπεσε. Αυτών που δεν προστατεύουν το λάδι μας και πουλιέται στους Ιταλούς 1,80 ευρώ,την σταφίδα μας και εγκατέλειψαν τους Πελοποννήσιους. Μας φοβούνται αυτοί που έχουν τα μέσα ενημέρωσης και επηρεάζουν και τα κόμματα και την κοινωνία. Εμείς είμαστε Έλληνες που αγαπάμε την Πατρίδα μας και τους συμπατριώτες μας. Δεν προσκυνάμε κανέναν από αυτούς για αυτό και τα μεγάλα Αθηναϊκά μέσα προσπαθούν να μας φιμώσουν”

Έχουμε σταθερές πολιτικές θέσεις που έχουν κριθεί ιστορικά. Είμαστε «εχθροί» όσων οδήγησαν την πατρίδα μας μέχρι εδώ και εξαθλίωσαν τους Ελληνες. Εκαναν την Ελλάδα μία ανυπεράσπιστη χώρα. Είμαστε ανυποχώρητοι στα εθνικά δίκαια και στην ανάγκη οι συμπατριώτες μ ας να ζήσουν υπερήφανοι και με αξιοπρέπεια.

Για το αν είναι ακραίος και τι έδρανα θα ζητήσει στην Βουλή

“Είμαι Έλληνας και αγαπώ τον τόπο μου. Υπηρέτησα μάχιμος στα σύνορα και όχι στα γραφεία των Αθηνών και αν μου ζητηθεί από την πατρίδα μου θα δώσω ότι έχω και δεν έχω. Η αγάπη για την Ελλάδα αποτελεί αδίκημα;

Εμείς κ. Λάμπρου όταν μπούμε στην Βουλή θα ζητήσουμε τα έδρανα στα άκρα δεξιά και δεν θα «θιχθούμε» όπως ο κ. Καρατζαφέρης όταν τον τοποθέτησαν εκεί. Οι απόψεις μας είναι γνωστές σε όλους και έχουν δοκιμαστεί. Ξέρουμε τι εκπροσωπούμε στην κοινωνία και το εκπροσωπούμε με συνέπεια. Για αυτό και μας στηρίζει ο κόσμος. Δεν εξαπατούμε κανένα όπως κάνουν όλοι οι άλλοι. Μας ψηφίζουν για την καθαρότητα των απόψεων μας και την αγάπη μας για το έθνος μας”

Για το αν θα έχει συνδυασμό σε όλη την Πελοπόννησο

“Θα έχουμε υπερπλήρεις συνδυασμούς από καθαρούς ανθρώπους. Εμείς δεν θα πάρουμε κανένα από όλους αυτούς που απασχολούν το lifestyle με τα ερωτικά ή άλλα καμώματα τους.Δεν θα πάρουμε κανέναν από το φθαρμένο πολιτικό σύστημα.Κανείς να μην τολμήσει να μας πλησιάσει. Μας λένε ότι θα πάτε με τους «γιδοβοσκούς» και τους απαντάμε ότι αυτοί είναι πιο καθαροί και περισσότερο έντιμοι από όσους οδήγησαν την χώρα μέχρι εδώ.θα πάμε με καθαρούς ανθρώπους και θα έχουμε σε κάθε νομό της Πελοποννήσου συνδυασμούς”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.