«Σταματήστε να παίζετε με τον πόνο των καρπουζοπαραγωγών»….

Ως προεκλογική παρωδία με απώτερο στόχο την ψηφοθηρία από τους πολιτικάντηδες του νομού, χαρακτήρισε ο υπ. βουλευτής Ηλείας τη ΝΔ τον εμπαιγμό και την συνεχιζόμενη υποσχεσιολογία προς τους Ηλείους καρπουζοπαραγωγούς για την δήθεν αποζημίωσή τους που εκ των πραγμάτων δεν πρόκειται να λάβουν ποτέ!

« Ας σταματήσουν πλέον τα ψέματα οι ιθύνοντες του ΠΑΣΟΚ και οι πολιτικοί αλλά και ο αντιπεριφερειάρχης, οι οποίοι δεν έχουν κανένα δικαίωμα να παίζουν με τον πόνο των καρπουζοπαραγωγών. Οι αντοχές τους εξαντλήθηκαν και η οικονομική εξαθλίωση στην οποία έχουν περιέλθει δεν προσφέρεται για ψηφοθηρία και δεν μπορεί να γίνει ‘σημαία’ στην προεκλογική καμπάνια κανενός. Τέρμα τα κροκοδείλια δάκρυα! Τα όσα τους υπόσχονται, δεν έχουν καμία βάση, γιατί η ζημιά που έχουν πάθει από το απούλητο καρπούζι, δεν μπορεί να ενταχθεί στα ΠΣΕΑ όπως τους τάζουν από πέρυσι. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Να τους πουν την αλήθεια και όχι να σκίζουν τα ιμάτια τους ότι θα βρεθεί λύση! Καλώ τους καρπουζοπαραγωγούς που έχουν καταστραφεί, να μην επιτρέψουν άλλο να τους εκμεταλλεύονται και να επισκεφθούν την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για να μάθουν την αλήθεια και να διαπιστώσουν και από μόνοι τους ότι εδώ που τους έφτασαν με το δήθεν ενδιαφέρον τους, δυστυχώς δεν έχουν να περιμένουν τίποτα. Ας απολογηθούν λοιπόν στους αγρότες μας. Οι καρπουζοπαραγωγοί να τα πουν έξω από τα δόντια και να εγκαλέσουν όσους τους κοροϊδεύουν.»

 

Συγκέντρωση στελεχών στο Βαρθολομιό

 

Σε συγκέντρωση πολλών στελεχών και φίλων του στο Βαρθολομιό, προσκλήθηκε και παρευρέθηκε ο υπ. βουλευτής της ΝΔ Παναγιώτης Αδρακτάς την Πέμπτη το βράδυ, στο πλαίσιο των επαφών και της καθημερινής του επικοινωνίας με τους συμπολίτες του που τον στηρίζουν και στην τωρινή εκλογική του μάχη.

Ο κ. Αδρακτάς που έγινε αποδέκτης θερμών εκδηλώσεων των συμπολιτών του όπου του εξέφρασαν την αμέριστη στήριξή τους στον αγώνα του, ανέλυσε μεταξύ άλλων το αναπτυξιακό πλάνο για την Ηλεία αλλά και την ευρύτερη περιοχή του Βαρθολομιού καθώς και του Ηλειακού κάμπου. Παράλληλα, ανέπτυξε τις θεσμικές αλλαγές αλλά και την μεγάλη Συνταγματική Μεταρρύθμιση που προτείνει στο πρόγραμμά του ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς, τις οποίες χαρακτήρισε άκρως σημαντικές, πραγματική ανατροπή για την εδραίωση της δημοκρατίας στη χώρα μας, αλλά και για την αποκατάσταση του αισθήματος δικαίου. Όπως είπε και ο ίδιος «η νέα Μεταπολίτευση θα αρχίσει κλείνοντας τους λογαριασμούς της με την παλιά.»

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.