ΣΠΙΘΑ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ…

dimokratia-spitha

 

ΠΟΙΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥ

Ευχόμαστε το συγκεκριμένο εύστοχο εξώφυλλο της “Δημοκρατίας” να μην ειναι και προφητικό.

Κάποιοι έφτιαξαν τις συνθήκες για αδερφομαχίες. Προσπαθούν να οδηγήσουν το λαό σε εμφυλιοπολεμικές καταστάσεις. Όλα τα διεφθαρμένα πολιτικά κόμματα που άνδρωσαν τον τραμπουκισμο, την κοινωνικη αδικια, την φτώχεια, την μιζερια, την ανεργια, την ελλειψη παιδείας, την έλλειψη ασφάλειας του πολίτη, τώρα οδηγούν στον διχασμό.

Κατηγορούν την “Χρυσή Αυγή”, όταν με τις δικές τους ενέργειες την δημιούργησαν. Στην Παιανία, αλητες, ψεύτες και πολιτικά μπινέδες του Κοινοβουλίου που ντροπιάσατε(πιθανόν σε κάποιους ο επιθετικός προσδιορισμός θα σας αρέσει γιατί είστε Ροζαλίες και μεγαλώσατε με Ροζαλίες), στην Παιανία λοιπόν αληταράδες, εκεί που βασιλευει το εγκλημα και η ανασφαλεια, εκεί που επί 2 ώρες οι κατοικοι κηνυγούσαν τους κλεφτες στα μαύρα μεσανυχτα με την αστυνομια απούσα, πρώτο κόμμα ήταν ο Συριζα, δεύτερο ο Καμμενος, τρίτη η Χρυση Αυγη και τελευταια το Πασοκ και η ξεφτυλισμ ένη Νου δούλα σας.

Όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε αλλα σταματεισετε να ωθείτε το λαο στις αδερφομαχίες. Εκει πάει η δουλεια. Και δυστυχως μερικοι απο τον ευρύτερο πατριωτικό χωρο δεν έχουν ακόμα(είτε γιατι είναι μακάκες ειτε αφελεις)αντιληφθεί που το πάνε τα σταγονιδια του φασισμου. Του αληθινου λευκου φασισμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.