ΣΟΚ: Έπεσε από τη γέφυρα Ρίου Αντιρρίου-«Δεν αντέχω άλλο να ζω έτσι» – Συγκλονίζουν τα όσα έγραψε ο αυτόχειρας

270gefyra

EΝΗΜΕΡΩΣΗ 16:00: Συγκλονίζει το περιεχόμενο του ιδιόχειρου σημειώματος που άφησε πίσω του μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο και εγκατέλειψε, ο 29χρονος Κ.Κ, πριν την βουτιά θανάτου σήμερα το πρωί από την Γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης» στο Ρίο- Αντίρριο.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, το σημείωμα που εντοπίστηκε στο αυτοκίνητο του νεαρού και ο αυτόχειρας απευθύνεται στους γονείς τους, ωστόσο δεν αναφέρει λεπτομερώς τα αίτια που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Συγκεκριμένα, ζητά από την μητέρα και τον πατέρα του να προσέχουν την αδελφή του … και καταλήγει πως «..έπρεπε να γίνει αυτό».

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιεχόμενο της σημειώματος αναφέρει:

«Μαμά, Μπαμπά σας αγαπώ, θέλω να ηρεμήσω δεν αντέχω άλλο να ζώ έτσι, να φροντίζετε και να προσέχετε την αδερφή μου».

Παράλληλα υπάρχει αναφορά μέσα στο σημείωμα και σε άλλο συγγενικό αγαπημένο πρόσωπο του 29χρονου.

Tο κείμενο για ευνόητους λόγους δεν μεταφέρεται με λεπτομέρειες αλλά περιληπτικά.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση πρόκειται για τον 29χρονο Κ.Κ. γιο επιχειρηματία που διατηρεί επιχείρηση στην Ακτή Δυμαίων της Πάτρας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 9: 35: Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση του λιμενικού, στη θαλάσσια περιοχή του Ρίου, για τον εντοπισμό ενός νεαρού άνδρα που έπεσε λίγο μετά τις 8.00 σήμερα το πρωί, από την γέφυρα του Ρίου – Αντιρρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας έπεσε, για αδιευκρίνιστους ακόμα λόγους, από τη γέφυρα, στο ύψος του δεύτερου πυλώνα, ενώ πτώση του καταγράφηκε από τις κάμερες που υπάρχουν.

Αμέσως οι υπεύθυνοι λειτουργίας της γέφυρας ειδοποίησαν το λιμενικό. Στην επιχείρηση ανεύρεσης συμμετέχουν και αλιευτικά σκάφη, ενώ έχουν ενημερωθεί και τα πληρώματα των φέρι μποτ, που εκτελούν τα δρομολόγια στο πορθμείο Ρίου – Αντιρρίου.

Ωστόσο στο όχημα βρέθηκε ένα ιδιόχειρο σημείωμα που κάποιος έλεγε ότι θα θέσει τέρμα στη ζωή του. Ιδιοκτήτης του οχήματος είναι ένας 26χρονος Πατρινός ωστόσο δεν είναι γνωστό αν το όχημα μετέφερε στο σημείο ο ίδιος ή κάποιος άλλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.