Σημεία Συνέντευξης Νίκου Ανδρουλάκη στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega”

andreoulakis pasok«Από τη μεταπολίτευση και μετά ποια μεταρρύθμιση έχει ψηφίσει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο η Κομμουνιστογενής Αριστερά; Τον «Καλλικράτη»; Τον «Καποδίστρια»; το νόμο του Πεπονή; Ποια μεταρρύθμιση;»

Σχετικά με το κείμενο της Κεντροαριστεράς

«Η κίνηση αυτή ενισχύει τον δημοκρατικό προοδευτικό μεταρρυθμιστικό λόγο στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι σημαντική αν και το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Αριστερά κατανοήσουν την αναγκαιότητα συμμετοχής. Με σεβασμό στην αυτονομία τους. Κόμματα, πρόσωπα και κινήσεις χωρίς ελιτισμούς και χωρίς εξουσιολαγνεία μπορούν να συνεισφέρουν.»

Σχετικά με το πετρέλαιο θέρμανσης, τα 25 ευρώ στα νοσοκομεία, τον «Καλλικράτη»

«Τα πράγματα πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε θεσμικά. Σημαντικά ζητήματα δεν μπορούν να προκύπτουν στο δημόσιο διάλογο από διαρροές. Πρέπει να συνεδριάσει άμεσα το Υπουργικό Συμβούλιο.»

Σχετικά με τη Διαύγεια

«Δεν είναι δυνατόν να ανοίγουμε το θέμα Διαύγεια. Κάτι που έγινε επί ημερών κρίσης και συμβολίζει την απόλυτη διαφάνεια.»

Σχετικά με τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ

«Από τη μεταπολίτευση και μετά ποια μεταρρύθμιση έχει ψηφίσει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο η Κομμουνιστογενής Αριστερά; Τον «Καλλικράτη»; Τον «Καποδίστρια»; το νόμο του Πεπονή; Ποια μεταρρύθμιση;»

Για ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

«Στο θέμα της Χρυσής Αυγής, Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ έχουν μεταβεί από την υποκρισία στη διαχείριση. Μέσα από τη θεωρία των δύο άκρων, το αίτημα για εκλογές και τις δηλώσεις περί κομμάτων του συνταγματικού τόξου, βρίσκουν βαρβάρους για να ετεροπροσδιορίζονται.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.