Σε 24 ώρες η απάντηση Καρατζαφέρη για την παραμονή του στην κυβέρνηση….

Σε 24 ώρες πρόκειται να απαντήσει για το αν τελικά θα παραμείνει στην κυβέρνηση Παπαδήμου ο ΛΑΟΣ, σύμφωνα με δηλώσεις του πρόεδρο του κόμματος, Γιώργου Καρατζαφέρη.
 Παράλληλα, ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε ότι κατέθεσε σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας το ποσό των 1.000 ευρώ, κίνηση που, όπως σημείωσε και ο ίδιος, αποσκοπεί στο να σταλεί το μήνυμα προς όλους ότι η Ελλάδα δεν κινδυνεύει να επιστρέψει στη δραχμή.
 «Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να γυρίσουμε στη δραχμή. Η χώρα είναι σίγουρο ότι θα βρει το δρόμο της. Όμως, πρέπει να καταλάβει η κ. Μέρκελ ότι το πολιτικό προσωπικό της χώρας δεν είναι υπάλληλοί της», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
 Επιπλέον, ο κ. Καρατζαφέρης εξέφρασε την εκτίμησή του ότι οι πολιτικοί αρχηγοί που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου, θα γεφυρώσουν σύντομα τις διαφορές τους επί της συμφωνίας για τη νέα δανειακή σύμβαση.
«Πιστεύω ότι η μικρή διαφωνία μεταξύ των πολιτικών αρχηγών για τα μέτρα στις επικουρικές θα επιλυθεί και ότι η συμφωνία θα κατατεθεί στη Βουλή μέσα στις επόμενες μέρες, πιθανώς την Κυριακή, για να γίνει η σχετική ψηφοφορία», σημείωσε ο ίδιος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.