Σε λειτουργία τα νέα εκδοτήρια εισιτηρίων στο λιμάνι της Κυλλήνης

kyllini_1   Oλοκληρώθηκε πριν μερικές μέρες το έργο του ηλεκτροφωτισμού των νέων εκδοτηρίων στην Κυλλήνη ενώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης κ. Ανδρέας Κορομηλάς αναμένεται να έχει συνάντηση με τους εκπροσώπους  ναυτιλιακών εταιρειών .

Σύμφωνα με  τον κ. Κορομηλά:

«Τα νέα εκδοτήρια έχουν ήδη ηλεκτροδοτηθεί. Ο χώρος αποτελείται από έξι γραφεία και μια μεγάλη αίθουσα αναμονής. Τα 4 γραφεία θα παραχωρηθούν στις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο λιμάνι, προκειμένου να απομακρύνουμε τα λυόμενα εκδοτήρια που βρίσκονται σήμερα δεξιά και αριστερά στο χώρο και θυμίζουν λιμάνι τριτοκοσμικής χώρας, ενώ τα άλλα δύο θα κρατηθούν για μελλοντική χρήση. Η δε αίθουσα αναμονής μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των επιβατών με τον καλύτερο τρόπο.

Από εβδομάδα θα καλέσουμε τις εταιρείες προκειμένου να δούμε ποια γραφεία θα καταλάβουν και πώς θα γίνει η μετακόμιση, ενώ μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα ευελπιστούμε ότι τα νέα εκδοτήρια θα δοθούν προς χρήση στο κοινό. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν βελτιωτικές εργασίες στη νέα είσοδο του λιμανιού με προϋπολογισμό που αγγίζει τα 200.000 ευρώ.

Με δεδομένο ότι έχουμε το μοναδικό Τελωνείο στο νομό κάθε εμπορική δραστηριότητα ξεκινά και τελειώνει εδώ.

Έχω πει πολλές φορές ότι τα δύο λιμάνια του νομού μας έχουν διακριτούς ρόλους. Το λιμάνι του Κατακόλου είναι τουριστικό ενώ της Κυλλήνης εμπορικό και επιβατικό. Γι’ αυτό το λόγο έχουμε συνεχείς επαφές με τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης κ. Αποστολόπουλο προκειμένου να ιδρύσουμε Ανώνυμη Εταιρεία με την ονομασία “Ηλειακά Λιμάνια”. Πρέπει να καταλάβουμε ότι το λιμάνι σημαίνει ανάπτυξη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.