Σε εκλογική ετοιμότητα, έθεσε σήμερα τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό…..

aivaliotis laosΣε άμεση εκλογική ετοιμότητα, έθεσε σήμερα τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, ο Πρόεδρος του κόμματος κ. Γ. Καρατζαφέρης, κατά την έκτακτη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου, το οποίο συνεδρίασε σε ολομέλεια.
Στην αρχική του εισήγηση ο Πρόεδρος, εκτίμησε ότι η κυβέρνηση ευρίσκεται σε προϊούσα σήψη και είναι πολύ πιθανό να μην προλάβει καν να φτάσει στην προεδρική εκλογή.
Αναφερόμενος εν συντομία στις φήμες που κυκλοφόρησαν περί ενδεχόμενης σύμπραξης με τη Ν.Δ, ο κ. Καρατζαφέρης επανέλαβε για πολλοστή φορά, ότι ουδέποτε υπήρξε η οποιαδήποτε επικοινωνία, ή συνάντηση, απέδωσε δε την φημολογία, σε επιθυμία της ηγεσίας της Ν.Δ, την οποία διοχέτευσε στα «φιλικά της Μ.Μ.Ε».
«Δεν υπήρξε καμιά προσέγγιση» τόνισε κατηγορηματικά ο κ. Καρατζαφέρης θέτοντας έτσι οριστικό τέλος στην έντονη φημολογία.
«Σήμερα, σχεδιάζουμε την πολιτική που θα ακολουθήσουμε, με δεδομένο ότι η Ν.Δ χάνει και δεν έχει καμιά απολύτως πιθανότητα να ανακάμψει» τόνισε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στα μέλη του Ε.Γ του κόμματος.
Στη συνέχεια παρουσίασε τον «οδικό χάρτη» πορείας προς τη νίκη, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά το γεγονός ότι σήμερα, η μόνη πολιτική δύναμη που αντιστέκεται στην επέλαση του ΣΥ.ΡΙΖ.Ακαι του Α. Τσίπρα, είναι ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός.
«Είμαστε οι μόνοι που αντιστεκόμαστε. Δείτε τους ΑΝ.ΕΛ, όπου ο Πρόεδρος τους, έχει “πιάσει πρώτος στασίδι” στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α, πλάι στον Α. Τσίπρα. Αλλά και η ΔΗΜ.ΑΡ του κ. Κουβέλη, ξεκαθάρισε σήμερα ότι το κόμμα του δεν ψηφίζει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, επιδίδοντας έτσι διαπιστευτήρια κομματικής υποταγής στο κόμμα από το οποίο πριν δύο χρόνια αποχώρησε διαφωνώντας με τον Αλ. Τσίπρα.
Για να μην μιλήσω για το ΠΑΣΟΚ όπου πρόσφατα, ο κ. Σκανδαλίδης έριξε γάντζους σωτηρίας προς τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α, ούτε για τη Ν.Δ η οποία δια του Προέδρου της προχθές προετοίμασε το ακροατήριο του, για την ανάγκη ενός “μεγάλου ιστορικού συμβιβασμού”. Άρα εμείς αποτελούμε πλέον την μοναδική αξιόπιστη και σοβαρή εναλλακτική λύση στο χώρο της αστικής δημοκρατίας.
Παραλλήλως ο ΛΑ.Ο.Σ, αποτελεί την μόνη εναλλακτική πρόταση για την “επόμενη μέρα” και προς αυτή την κατεύθυνση θα πορευτούμε» κατέληξε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης.
Στη συνέχεια τα μέλη του Ε.Γ κατέθεσαν τις απόψεις τους, συμφωνώντας πλήρως με τις πολιτικές εκτιμήσεις του Προέδρου του κόμματος και ακολούθησε διάλογος επί της ακολουθητέας γραμμής.
Η έκτακτη συνεδρίαση του Ε.Γ έκλεισε με την επικύρωση της πρότασης την οποία παρουσίασε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.