Σε αυτό το κόμμα που κουμάντο κάνει μόνο ο «Στρατηγός»….

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης όσο μπαινόβγαινε τις τελευταίες μέρες στο Μαξίμου … έψαχνε παράλληλα και για την έξοδο κινδύνου. Και την βρήκε.Δουλειά του είναι να βρίσκει επικοινωνιακές λύσεις…Οι δημοσκοπήσεις τον τρόμαξαν. Όπως και τους βουλευτές του. Είναι γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό έψαχνε απεγνωσμένα το πρόσχημα που θα τον οδηγούσε στην έξοδο και τα κατάφερε…

Πηγές αναφέρουν ότι στα σχέδια του Γιώργου Καρατζαφέρη είναι η επανάκτηση των πολιτικών του δυνάμεων και να η ανασύνταξη της εκλογικής του βάσης.

Το τρικ της απόσυρσης δια των παραιτήσεων, αλλά και το γεγονός ότι στηρίζει την κυβέρνηση, όμως δεν μπορεί να ψηφίσει τα νέα μέτρα, σίγουρα θα έχουν αποτελέσματα σε δημοσκοπικό επίπεδο.

Το επόμενο σχέδιο είναι η οριστική ρήξη με το ΠΑΣΟΚ και η προσπάθεια να έρθει ένα βήμα πιο κοντά στη Νέα Δημοκρατία.

Για τον Γιώργο Καρατζαφέρη το αντιμνημονιακό πεδίο είναι ελεύθερο, με την άδεια μάλιστα του Αντώνη Σαμαρά και μπορεί να δράσει προς κάθε κατεύθυνση.

Όσο για την κρίση στο ΛΑΟΣ και τις διαφοροποιήσεις Βορίδη και Γεωργιάδη που δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν τα μέτρα, δεν υπάρχει σε αυτό το κόμμα που κουμάντο κάνει μόνο ο «Στρατηγός»… Πηγές αναφέρουν, αλλά και το ίδιο το κόμμα ότι δεν θα ψηφίσουν τελικά, είναι ανάγκη όμως να διατηρηθούν οι … ισορροπίες….

Λαόφιλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.