Σε αποχή διαρκείας οι ανταποκριτές του ΟΓΑ-Και στην Ηλεία αποχή

oga_800815295 Οι ανταποκριτές του ΟΓΑ , διαμαρτυρόμενοι για την περικοπή των αποζημιώσεών τους από τη διοίκηση του οργανισμού, ξεκίνησαν εχθές αποχή διαρκείας.

Οι ανταποκριτές καταγγέλλουν τη διοίκηση του ΟΓΑ για «κοροϊδία» καθώς, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ, «επί μήνες προβαίνει σε δηλώσεις και ανακοινώσεις για τη δήθεν αποκατάσταση των αποδοχών τους μοιράζοντας φρούδες ελπίδες και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα».

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ καλεί, τέλος, τη Διοίκηση του Ο.Γ.Α. να προχωρήσει άμεσα στη διευθέτηση του προβλήματος καθώς «σε διαφορετική περίπτωση θα φέρει ακέραια την ευθύνη για την ταλαιπωρία των ασφαλισμένων του Οργανισμού, καθώς το επόμενο βήμα των Ανταποκριτών του Ο.Γ.Α. είναι να υποβάλλουν ομαδικά τις παραιτήσεις τους».

Σε αποχή από τα καθήκοντά του βρίσκονται από χθες οι ανταποκριτές του ΟΓΑ και στο Νομό μας, μετά και την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ ΟΤΑ. Το έναυσμα έδωσε η αυθαίρετη, και χωρίς προηγούμενη ενημέρωση, απόφαση της Διοίκησης του Οργανισμού για περικοπή στις αποζημιώσεις των ανταποκριτών, η οποία αγγίζει περίπου το 42% με 48% ανά δίμηνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.