Σεμινάριο – εργαστήρι κλασικής κιθάρας…

Το Πολύτεχνο Ωδείο διοργανώνει σεμινάριο-εργαστήρι κλασσικής κιθάρας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Απριλίου και ώρα 10:30 π.μ., με τον Δημήτρη Δημακόπουλο.
Ο Δημήτρης Δημακόπουλος αποφοίτησε με το δίπλωμα σολίστ από το Εθνικό Ωδείο, με Άριστα παμψηφεί, Πρώτο βραβείο και το Αριστείο Εξαιρετικής Επίδοσης.
Οι σπουδές του συνεχίστηκαν στη Βασιλική Ακαδημία του Λονδίνου. Εκεί πήρε μαθήματα από τον Timothy Walker, τον Julian Bream και τον John Williams. Αποφοίτησε από την Ακαδημία με το L.R.A.M (Δίπλωμα Διδασκαλίας) και το δίπλωμα Ανωτέρων Σπουδών με Διάκριση (Diploma of Advances Studies with Merit). Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ανώτατη Σχολή Μουσικής του Aachen στη Γερμανία, πλάι στον Thomas Müller Pering.
Έχει κερδίσει πολλά βραβεία σε ελληνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς και έχει δώσει σειρά από ρεσιτάλ και κονσέρτα στην Ιταλία, Γαλλία, Ολλανδία, Τσεχία, Γερμανία, Βουλγαρία και Ισραήλ.
Προϋποθέσεις συμμετοχής:
Στο σεμινάριο-εργαστήρι μπορούν να συμμετάσχουν σπουδαστές κλασσικής κιθάρας όλων των επιπέδων. Οι συμμετέχοντες να έχουν μαζί τους την κιθάρα τους και είναι επιθυμητό να έχουν προετοιμαστεί σε ένα ή δύο μουσικά κομμάτια που της επιλογής τους.
Κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ. Για τους σπουδαστές του Ωδείου η συμμετοχή είναι δωρεάν και για τους ακροατές η είσοδος είναι ελεύθερη.
Χώρος διεξαγωγής: Πολύτεχνο Ωδείο, Κοντογιαννοπούλου 14, Αμαλιάδα.
Πληροφορίες: τηλ. 2622 0 21104 – κινητό 697 264 5144

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.