"ΣΑΡΩΝΕΙ" Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ! ΑΦΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ AIDS

loverdos

Με αφορμή την πρωτοφανή υπόθεση των ιερόδουλων που σκόρπιζαν το aids προσφέροντας σεξ χωρίς προφυλάξεις, η οποία έφερε μετά από δεκαετίες και πάλι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας την αρρώστια που θερίζει την υφήλιο, το αναρωτήθηκε τι γίνεται με τους άνεργους και κατ΄ επέκταση ανασφάλιστους οροθετικούς.

Οι απαντήσεις ήταν αυτές που φοβόμασταν. Είναι χωρίς φάρμακα εδώ και τρεις μήνες!

Τις 6000 έχουν φτάσει τα άτομα που έχουν διαγνωστεί με τον ιό του AIDS και βρίσκονται υπό αντιρετροϊκή θεραπεία. Όμως, το τελευταίο διάστημα, τουλάχιστον 500 άτομα χάνουν περιοδικά την ασφαλιστική κάλυψη, είτε γιατί είναι άνεργοι, είτε γιατί είναι αυτοαπασχολούμενοι που έκλεισαν τα μαγαζιά τους και δεν μπορούν να καταβάλλουν τις εισφορές στον ασφαλιστικό τους φορέα.

Έτσι, χωρίς την ασφαλιστική κάλυψη δεν μπορούν να πάρουν τα φάρμακά τους, τα οποία χορηγούνται μόνο μέσω των δημόσιων δομών υγείας. Και φυσικά, δεν μπορούν ούτε και να τα αγοράσουν, αφού στοιχίζουν 800 – 1.000 ευρώ το μήνα.

Οι γιατροί αναγκάζονται να αναζητούν διάφορους τρόπους, ώστε να μπορέσουν οι φορείς να πάρουν τα φάρμακά τους, γιατί αν τα σταματήσουν, αναπτύσσεται αντοχή του ιού, που σημαίνει ότι μετά την επαναχορήγησή τους, τα φάρμακα χάνουν την αποτελεσματικότητά τους.

Ένα ακόμη «επίτευγμα» στα έργα και τις ημέρες του Ανδρέα Λοβέρδου…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.