Ρατσισμός και Διαφορετικότητα, όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι

ETHNIKI DRASI ILIAS

Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε την κίνηση του Υπουργείου Παιδείας να θεσπίσει την Ημέρα διαφορετικότητας ( 6 Οκτωβρίου2014) στα σχολειά μας και να εορταστεί με αθλητικές εκδηλώσεις σε όλες τις βαθμίδες της υποχρεωτικής εκπαίδευσης.

Το κράτος επιτέλους σκύβει στα πραγματικά προβλήματα που ταλανίζουν τους νέους μας λύνοντας επιτέλους το μεγάλο πρόβλημα της επαγγελματικής τους αποκατάστασης, αφού πλέον υπόσχεται με την κίνησή του αυτή σε όλους τους μαθητές τελειώνοντας την εκπαίδευσή τους ανεξαρτήτως δυνατότητας και νοητικής ικανότητας έχουν ίσες ευκαιρίες στη εξεύρεση εργασίας σε υψηλό επίπεδο.

 

Δηλαδή το αντιρατσιστικό κράτος καταργεί πλέον τα βιογραφικά, τα εκπαιδευτικά κριτήρια- πτυχία βαθμολογίες, εμπειρίες κ.λ.π. και αντιμετωπίζοντας όλους ΙΣΑ (όλοι οι διαφορετικοί, όλοι ίσιοι) καταργώντας τον Α.Σ.Ε.Π. (ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ) μπαίνουν όλοι σε μια κοινωνική κληρωτίδα αφήνοντας την «τύχη» να επιλέξει τους επίδοξους δημοσίους λειτουργούς από τα κατώτατα μέχρι τα ανώτατα αξιώματα.

Ανεξαρτήτως αν είσαι αναρχικό στοιχείο ή όχι, ανεξαρτήτως αν έχεις ή όχι τα ανάλογα προσόντα, έχεις πλέον τις ίδιες δυνατότητες να επιλεγείς και να υπηρετήσεις την Δημόσια Τάξη μέχρι τις ανώτερες βαθμίδες της ιεραρχίας όπως επίσης το αυτό ισχύει και για τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Σε όλα τα παραπάνω έχουμε να πούμε ένα μεγάλο ΕΥΓΕ στο μέχρι πρότινος ανάλγητο και ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ κράτος που αντιλήφθη έστω και αργά ότι τα κριτήρια επιλογής είναι έκφραση ρατσιστικής συμπεριφοράς και γίνεται τώρα πραγματικά κοινωνικό δίπλα τον απλό πολίτη.

 

ΔΕΝ ΝΟΜΊΖΩ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ,

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ,

ΕΚΤΟΣ ΑΝ «ΑΥΤΟΙ» ΕΝΝΟΥΟΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ

ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ: ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ, ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ;

ΕΘΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΗΛΕΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.