Πώς να μην πέφτετε στους… λάθος άντρες!….

Γιατί κανείς δεν είναι τέλειος!

Κάποιες φορές για τις λάθος σχέσεις, την ευθύνη έχουμε κι εμείς. Άλλωστε, υπάρχουν πάντα σημάδια που μας δείχνουν ότι ο/η σύντροφος δεν μας ταιριάζει, αλλά εμείς τα… παραβλέπουμε.Γι’ αυτό καλό είναι να θυμάστε ποια είναι τα σημάδια για να μείνετε μακριά:

Ένας από τους λόγους που πρέπει να αρχίσετε να απομακρύνεστε, είναι η ακαταστασία του. Είτε μένει μόνος του είτε έχει δικό του δωμάτιο στο σπίτι της οικογένειάς του, βλέπετε, ότι το δωμάτιο του είναι μέσα στη βρώμα. Και μην σκεφτείτε ότι δεν του μένει χρόνος να φτιάξει το χώρο του γιατί πάντα ένας άνθρωπος φροντίζει να απομακρύνει έστω τη σκόνη που έχει ριζώσει στο γραφείο του. Άλλωστε, πρέπει να θυμάστε τι θα συμβεί στην περίπτωση που μείνετε μαζί…

Βασικός παράγοντας που πρέπει να σας προβληματίσει είναι η σχέση του με τα χρήματα ιδιαίτερα μάλιστα στην περίπτωση που αντιληφθείτε ότι είναι… σπαγκοραμμένος. Αν νομίσετε ότι μπορείτε να τον αλλάξετε, κάνετε λάθος. Γιατί, φανταστείτε τι θα γίνει εάν αρχίσει να σας παίρνει το μισθό προτού τον δείτε και να είστε αναγκασμένες να του ζητάτε ακόμη και ένα ευρώ για να πάρετε κάτι και να σας απαντά «τι να το κάνετε; Δεν το έχετε ανάγκη!».

Ακόμη μία… επικίνδυνη περίπτωση ακατάλληλου άντρα είναι να σας γίνει βδέλλα από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας σας. Και μη σκεφτείτε ότι σας ερωτεύτηκε σφόδρα επειδή εγκαταστάθηκε σπίτι σας από την αρχή. Σκεφτείτε καλύτερα γιατί παράτησε και τους φίλους του για να είναι μόνο μαζί σας.

Βασικός παράγοντας πάντως για να αρχίσετε μία σχέση είναι να έχουν περάσει στο παρελθόν οι πρώην σας και οι πρώην του φυσικά. Ξορκίστε λοιπόν τα… φαντάσματα του παρελθόντος γιατί αν δεν το κάνετε, δεν αξίζει να ταλαιπωρείτε και το σύντροφό σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.