Πύργος: Χωρίς Ταμείο η ΔΕΗ από το 2011….(video)

marinopoulos dei

Στην ΝΕΤ σήμερα το πρωί ο Γιώργος Μαρινόπουλος με τον Δήμαρχο Πύργου.

Χωρίς ταμείο είναι η ΔΕΗ Πύργου από το 2011, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των πολιτών όλο αυτό το διάστημα.

Όλα ξεκίνησαν το 2011 όταν έγινε ληστεία στα ταμεία της ΔΕΗ με λεία 120.000 ευρώ, και από τότε τα ταμεία είναι κλειστά, ενώ στο Νομό υπάρχουν μόνο 2 ταμεία που εξυπηρετούν τον κόσμο, στα Λεχαινά και την Αμαλιάδα.

Από τότε οι πολίτες τρέχουν είτε στις τράπεζες είτε στο ταχυδρομείο  για να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους , με κορυφαία επιλογή να φτάνουν μέχρι και την Αμαλιάδα, διανύοντας την καρμανιόλα  Πατρών- Πύργου ώστε να πληρώσουν στη ΔΕΗ της Αμαλιάδας τους λογαριασμούς τους, ενώ φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι για τους ηλικιωμένους  καθώς είναι δύσκολο να χειριστούν τα νέα τεχνολογικά μέσα.

Ο δήμαρχος Πύργου κ. Παρασκευόπουλος τόνισε ότι, ” Προσπαθούμε να καταλάβουμε αν πρόκειται για μια πολιτική και όχι για εγκατάλειψη ή αμέλεια. Αν πρόκειται για μια πολιτική σίγουρα δεν προσχεδιάζει  σε μια εταιρεία που μπορεί να έχει ένα ρόλο εκσυγχρονισμού και στο χώρο της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, μιας και η ΔΕΗ είναι μια ανώνυμη εταιρεία πια, αλλά θυμίζει μια παλιά εγκαταλελειμμένη δημόσια υπηρεσία.

Εμείς διαμαρτυρόμαστε, επιμένουμε καθώς είναι ακατανόητη η συμπεριφορά αυτή. ”

Πατήστε  ΕΔΩ  να δείτε το βίντεο μετά το χρόνο 1:38:00

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.