Πως να βάλεις μια λεσβία στον ίσιο δρόμο…….

Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Διόλου ευκαταφρόνητη. Κατά μια έννοια, το θέμα χρήζει ιδεολογικής προσέγγισης.
 Η περηφάνια που νιώθει ο άντρας που «στρώνει» μια λεσβία συναγωνίζεται επάξια εκείνη του Κουκουέ όταν καταφέρνει να αλλαξοπιστήσει έναν κολλημένο δεξιό.
 Στην κοσμοθεωρία μιας λεσβίας η παρουσία ενός αληθινού πέους στο κρεβάτι της είναι τόσο επιθυμητή όσο και το αρνί στο τραπέζι του χορτοφάγου.
Ειδικά όταν μαθαίνεις ότι το 80% των λεσβίων είναι straight μέχρι τα 25 τους και το «γυρίζουν» κατόπιν, καταλαβαίνεις πως η αποστολή είναι αρκετά δύσκολη. 
Ωστόσο, μπορεί οι κλειτοριδικές απόγονοι της Σαπφούς να ορκίζονται ότι περιφρονούν τη μεγαλοπρέπεια του «πυροβόλου όπλου» σου, δεν είναι όμως λίγες εκείνες που θα έκαναν μια εξαίρεση για μια δόση αγνής τεστοστερόνης.
Ο ΤΡΟΠΟΣ: Δε θέλεις να φας ξύλο από καμιά πενηνταριά αντρογυναίκες με μαλλί à la garcon και δεξί κροσέ οικοδόμου, οπότε μη σκεφτείς καν να στήσεις ενέδρα σε lesbian bar – οι γυναίκες που έχουν το ρόλο του άντρα είναι πιο κτητικές κι από Τούρκο χασάπη.
Αν δεν έχεις σταμπάρει στον κύκλο σου μια καλή περίπτωση νέας λεσβίας (οι λιγότερο έμπειρες είναι και πιο επιρρεπείς), ρίξε δόλωμα σε gay friendly ιστοσελίδες.
Όπως έχει γράψει και η έμπειρη Μαρί Καντό στο βιβλίο Πώς να κάνεις σεξ με μια λεσβία, «οποιαδήποτε στόφα καρδιοκατακτητή ή σούπερ ντούπερ επιβήτορα θα σε προδώσει, γι’ αυτό παίξ’ το άνετο φιλαράκι και ρίξ’ το στην πλάκα. Η εμπειρία θα σου διδάξει πως μια λεσβία που πειραματίζεται εκτιμά το πρωκτικό και την κολπική διέγερση περισσότερο από μια straight».
ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ: Να σε αφήσει με το «ραβδί» στο χέρι, γιατί το αιδοίο της γκόμενάς της είναι πιο fuckable από το πέος σου / Στο δεύτερο γύρο να εμφανιστεί ζωσμένη με το στραπόν και να σου πει: «Και τώρα η σειρά μου!»……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.