Πρώτο στον Όμιλό του το Παιδικό του Κοροίβου….

Το παιδικό τμήμα του Κοροίβου κέρδισε την Κυριακή με 3-0 σετ την Καλαμάτα ’80 στην “Τέντα” και τερμάτισε πρώτο στον όμιλό του. Υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Γκρουμούσα κατάφερε να πάρει εύκολα το πρώτο σετ με 12-25. Στο 2ο η ομάδα της Καλαμάτας ανέβασε ρυθμούς αλλά δεν ήταν αρκετοί για να το κερδίσουν και έληξε 26-28. Οι παίδες του Κοροίβου δεν έδωσαν περιθώρια στους Καλαματιανούς και κέρδισαν και το τρίτο σετ με 20-25.
Τα σετ ήταν: 12-25, 26-28, 20-25
Κόροιβος (Ανδρέας Γκρουμούσας): Παναγιωτάρας Σ., Μιχόπουλος, Βελιχάι, Αναγνώπουλος, Στεργιώτης, Παρασκευόπουλος, Δούλος, Βούρτσης, Αναγωστόπουλος
Καλαμάτα 80: Μπουρολιάς, Βλάσσης Χ., Σμυρλής, Μακρής, Διακουμέας, Βλάσσης Π., Καψοκαβάδης, Καρούμπαλης, Δημητρακόπουλος, Αδαμόπουλος, Νιάρχος

Την Τρίτη 14/02 το εφηβικό τμήμα του συλλόγου στα πλαίσια του Final-4 Πελοποννήσου θα αντιμετωπίσει στις 7:00 μ.μ την ομάδα της Παναχαϊκής στα Λεχαινά για την πρόκριση στο τελικό. Η Ομάδα θα αναχωρήσει στις 5:30 μ.μ από το Επώνυμο Cafe και όσοι επιθυμούν μπορούν να ακολουθήσουν. Η μετακίνηση είναι χορηγία του τουριστικού γραφείου ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ tours & travel (http://www.vlachopoulos-tours.gr).
Το Τμήμα Πετοσφαίρισης του Κοροίβου στις 17 Φεβρουαρίου και ημέρα Παρασκευή θα διοργανώσει τον αποκριάτικο χορό του στο “Επώνυμο” .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.