Πρώην και νυν εφοριακοί ιδιοκτήτες πανάκριβων σπιτιών, ξενοδοχείων και off shore εταιρειών…

– Φάκελος με φωτογραφίες και έγγραφα στα χέρια του οικονομικού εισαγγελέα
– Ξεκίνησε μεγάλη δικαστική έρευνα
– Στο μισκροσκόπιο όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία

Στο στόχαστρο του οικονομικού εισαγγελέα Γρ. Πεπόνη έχει μπει ομάδα νυν και πρώην εφοριακών, με βίλες, ξενοδοχεία και off shore εταιρείες!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Εθνους της Κυριακής, ήδη ξεκίνησε μεγάλη δικαστική έρευνα από τον διώκτη του οικονομικού εγκλήματος, καθώς στα χέρια του έφτασε «καυτός» φάκελος, με φωτογραφίες και έγγραφα, όπου εμφανίζονται χλιδάτα ακίνητα και υπεράκτιες εταιρείες, τις οποίες φέρονται να διοικούν συγγενείς συνταξιούχου εφοριακού!

Σκοπός της δικαστικής έρευνας, που διενεργεί ο εισαγγελέας οικονομικού εγκλήματος, είναι να διαπιστωθεί εάν όλος αυτός ο πλούτος αποκτήθηκε νόμιμα ή είναι προϊόν διαφθοράς και χρηματισμού από συγκεκριμένες υποθέσεις που έλεγξαν οι εμπλεκόμενοι εφοριακοί τα προηγούμενα χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, ο κ. Πεπόνης έχει δώσει παραγγελία σε εισαγγελέα πρωτοδικών να κάνει φύλλο και φτερό όλα τα στοιχεία του φακέλου με τα “βαριά” ντοκουμέντα: φωτογραφίες απο πολυτελέσαττες μονοκατοικίες στα βόρεια προάστια, επταόρωφης πολυκατοικίας σε άλλη περιοχή της πρωτεύουσας, ξενοδοχείου στη Σκόπελο κλπ

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η εφημερίδα, απο “κόσκινο” θα περάσουν όλοι οι φάκελοι που χειρίστηκε η ομάδα των νυν και των πρώην εφοριακών ενώ θα γίνει έλεγχος πόθεν έσχες ακόμη και συγγενικών τους προσώπων.

newsit

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.