Πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ προσχώρησε στο ΛΑΟΣ….

Την προσχώρηση στις τάξεις του ΛΑΟΣ του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Λευτέρη Κωνσταντινίδη, ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης.

Καλωσορίζοντας τον κ. Κωνσταντινίδη στα ψηφοδέλτια του κόμματος, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε: «Ο Λευτέρης Κωνσταντινίδης έχει καταγραφεί στη συνείδηση όλων των πολιτικών της μεταπολιτευτικής περιόδου ως ο πλέον ανιδιοτελής μαχητής της ζωής, εντός και εκτός του Κοινοβουλίου.Γνωρίζει άριστα την οικονομική κατάσταση της χώρας. Έχει ζήσει πολύ στο εξωτερικό και είναι αχθοφόρος μεγάλων εμπειριών. Η ανιδιοτέλειά του είναι τέτοια που στον κοινό αγώνα που αποφασίσαμε να δώσουμε μαζί για την Ελλάδα, εδώ που βρίσκεται πλέον η Ελλάδα, ήταν το ότι “Πρόεδρε, έρχομαι για την τελευταία θέση στο Επικρατείας”. Θα προσπαθήσω να τον πείσω για μια άλλη σειρά στο Επικρατείας, ευχαριστώντας τον για τους καλούς αγώνες που έχει κάνει για την Ελλάδα, για το κέφι του και την όρεξη για μεγάλη ανατροπή του νεοφιλελευθερισμού».

Απο την πλευρά του ο κ. Κωνσταντινίδης δήλωσε: «Σημασία δεν έχει τι νίκες κατήγαγε κανένας στην προηγούμενη περίοδο της ζωής του ή τι ήττες έχει υποστεί. Σημασία έχει να είναι πάντα έτοιμος να δώσει το «παρών» στο κάλεσμα του λαού και της χώρας, για τα δικαιώματα των μη προνομιούχων αυτής της χώρας. Και αυτή τη στιγμή, σχεδόν το σύνολο του ελληνικού λαού είναι μη προνομιούχοι και υποφέρουν τα πάντα. Μα κυρίως, με έφερε εδώ κοντά στον Γιώργο Καρατζαφέρη, ο διασυρμός της Ελλάδας και του Ελληνισμού, ο οποίος έχει φτάσει σε ένα τέτοιο επίπεδο που είναι ασύλληπτο. Δεν μπορεί να το πιστέψει κανένας. Στις ηλικίες των τεσσάρων και πέντε ετών, έχω ένα φίλο, μια ηρωική εμβληματική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στην Ελλάδα, ο Νίκος Καρακίτσος, που έχει ένα εγγόνι στη Σουηδία πέντε ετών, την Αλεξάνδρα Καρακίτσου, η οποία δεν θέλει να πηγαίνει στο νηπιαγωγείο. Και όταν γυρίζει το απόγευμα, έρχεται κλαμένη γιατί τα άλλα παιδάκια, τα Σουηδάκια, τα Ιταλάκια, τα Φινλανδάκια, τα Τουρκάκια κ.α. της λένε ότι “Εσείς οι Έλληνες είστε κλέφτες και τεμπέληδες”. Αυτό με έφερε εδώ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.