Πρόσκοποι Πύργου και Αμαλιάδας: Εκδρομή στην Ελαία

Την πρώτη τους εκδρομή για τη νέα χρονιά πραγματοποίησαν την Κυριακή στην Ελαία οι Πρόσκοποι του Πύργου και της Αμαλιάδας. Ξεκινώντας από το πρωί έφτασαν στην Ελαία και αμέσως κατευθύνθηκαν στον Ιερό Ναό του χωριού. Στη συνέχεια πήγαν στο παραλιακό δάσος, όπου με τη βοήθεια του πολύ καλού καιρού τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να περάσουν μια ηλιόλουστη μέρα μέσα στη φύση. Απόλαυσαν ένα πλούσιο πρόγραμμα που είχαν ετοιμάσει οι αρχηγοί τους, με πολύ παιχνίδι, χρήσιμες γνώσεις και γνωριμία με το φυσικό περιβάλλον.

Το μεσημέρι έφαγαν το φαγητό που κάθε παιδί είχε φέρει μαζί του και ακολούθησαν πιο ήρεμα παιχνίδια στα οποία επέδειξαν  οργανωτικό πνεύμα και συνεργασία. Νωρίς το απόγευμα, αφού μάζεψαν τα πράγματά τους και καθάρισαν τον χώρο ώστε να τον αφήσουν καλύτερο από ότι τον βρήκαν μπήκαν στο λεωφορείο της επιστροφής κουρασμένα, αλλά χαρούμενα, όπως κάθε φορά που επιστρέφουν από προσκοπική εκδρομή.

Εντωμεταξύ, συνεχίζονται οι εγγραφές των παιδιών για τη νέα χρονιά τόσο στον Πύργο όσο και στην Αμαλιάδα. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να απευθυνθούν στα Συστήματα Προσκόπων: Πύργος: Μιαούλη 6, κάθε Σάββατο 16:00 – 19:00, τηλ. επικοινωνίας:6982-477556 – Αμαλιάδα: Κουρογιαννοπούλου 19, κάθε Κυριακή 11:30 – 12:30, τηλ. Επικοινωνίας:6977-848861

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.