Πρόεδρος ο Γιώργος Γούναρης

Γιώργος Γούναρης Πρόεδρος ΚΑΝΕΣυγκροτήθηκε σε Σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Συνεδρίασε το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο της Κίνησης Ανεξάρτητων Νέων προκειμένου να γίνει η συγκρότηση σε Σώμα. Ο πλειοψηφών σύμβουλος Νίκος Διαμαντόπουλος πρότεινε για πρόεδρο την Μαργαρίτα Θεοφιλοπούλου επισημαίνοντας πως είναι εκ των πλέον κατάλληλων για να ηγηθεί της Κ.Α.ΝΕ, η οποία όμως ευχαριστώντας για την πρόταση, δεν θέλησε να αναλάβει την προεδρία της συλλογικότητας. Κατόπιν, πρώτος Πρόεδρος της Κ.Α.ΝΕ εξελέγη ομόφωνα ο Γιώργος Γούναρης. Όσον αφορά τις άλλες θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Γεράσιμος Στούμπανος, Γενική Γραμματέας η Ελένη Λυμπέρη, Ειδική Γραμματέας η Μαργαρίτα Θεοφιλοπούλου και Ταμίας ο Δημήτρης Μαραζιώτης. Μέλη του Δ.Σ. είναι οι Φίλιππος Σωτηρόπουλος, Σωτήρης Αχαμνός, Θεόδωρος Σπυρόπουλος και Νίκος Διαμαντόπουλος, ο οποίος αναλαμβάνει υπεύθυνος στρατηγικής και εκπρόσωπος Τύπου της Κ.Α.ΝΕ.

 

Στις πρώτες του δηλώσεις ως Πρόεδρος στην Διοίκηση της Κίνησης Ανεξάρτητων Νέων, ο κ. Γιώργος Γούναρης ανέφερε: «Mια ιδέα που είχαμε ξεκινήσει πριν μερικά χρόνια, την πραγματώνουμε συνεχίζοντας δυνατά, με όραμα, πνεύμα συνεργασίας και συλλογικότητας, ώστε να έχουμε λόγο και να μπορούμε πλέον να αναλάβουμε την ευθύνη γι’ αυτά που DSCN3567γίνονται στον τόπο μας και μέχρι τώρα ήμασταν θεατές.
Σε μια περίοδο που η αβεβαιότητα επικρατεί, εμείς βλέπουμε την ευκαιρία να σταματήσουμε την παθητική κρίση, να περάσουμε στην απέναντι όχθη, να δράσουμε, να πάρουμε πρωτοβουλία εκεί που οι άλλοι σκέφτονται τα συμφέροντα και το κόστος, με μοναδικό στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας μας.
Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για μένα η ανάληψη της Προεδρίας της Κίνησης Ανεξάρτητων Νέων, ειδικά σε μια περίοδο που η κοινωνία ζητά επιτακτικά να αφουγκραστεί τον παλμό των Νέων. Μαζί μπορούμε να ΚΑΝουμΕ τη διαφορά».

 

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. υπάρχει η δυνατότητα ανασυγκρότησης στο μέσον της θητείας, η οποία είναι διετής.

 

Κατά την πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, αποφασίστηκε ομόφωνα πως υπεύθυνος Συντονιστικού Οργάνου για την Επιτροπή Αμαλιάδας, θα αναλάβει ο Ιωάννης Κίντος.

 

Τέλος, η Κίνηση Ανεξάρτητων Νέων ευχαριστεί τον Εμπορικό Σύλλογο Αμαλιάδας, τον Πρόεδρο κ. Πέτρο Παπαδάτο και τα άλλα μέλη της Διοίκησης, για την παραχώρηση των γραφείων του συλλόγου στην πλατεία Ανεμομύλου όπου πραγματοποιήθηκαν τόσο η Γενική Συνέλευση όσο και οι εκλογές της Κ.Α.ΝΕ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.