ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης ανακοίνωσε σήμερα την προσχώρηση του κ. Σπ. Χατζάρα στις τάξεις του ΛΑΟΣ.Καλωσορίζοντας τον κ. Χατζάρα στα ψηφοδέλτια του Κόμματος, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε τα εξής: «Οι εκλογές του Μαΐου, πιστεύω ότι είναι οι ποιο σημαντικές από τη μεταπολίτευση.

Χρειάζονται να συστρατευθούν όλες οι πατριωτικές δυνάμεις. Πάρα πολλά βράδια έβλεπα το Σπύρο Χατζάρα, άκουγα την επιχειρηματολογία του, άκουγα τις εθνικές του θέσεις και πάντα σκεπτόμουν ότι πρέπει να συστρατευθεί στον τίμιο και καλό αγώνα.

Χαίρομαι πράγματι που η σκέψη μου αυτή –θα μπορούσα να πω και όνειρο- πραγματοποιείται.

Καλωσορίζω στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό ένα δημοσιογράφο με ψυχή, καρδιά και μεγάλη παρουσία.

Σπύρο, καλώς ήρθες».

Ο κ. Σπ. Χατζάρας δήλωσε: «Η Τρίτη Ελληνική Δημοκρατία γεννήθηκε με την προδοσία στην Κύπρο και πέθανε με την προδοσία του δεύτερου Μνημονίου.

Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ με το δεύτερο Μνημόνιο δεν έσωσαν τον Ελληνικό λαό. Τον πρόδωσαν.

Ωστόσο, ακόμα τίποτε δεν έχει κριθεί οριστικά. Ο πόλεμος συνεχίζεται και η μάχη είναι μπροστά μας. Όλα μπορεί να αλλάξουν. Αρκεί ο Ελληνικός λαός στις εκλογές που έχουμε μπροστά μας να πει «ΟΧΙ» στην ξένη κατοχή, «ΝΑΙ» στην εθνική ανεξαρτησία και τη λαϊκή κυριαρχία. ¨ΟΧΙ» στην κλεπτοκρατία. «ΟΧΙ» στη φαυλοκρατία, «ΟΧΙ» στην κομματοκρατία, «ΝΑΙ» στην κοινωνική απελευθέρωση και την κοινωνική Δικαιοσύνη.

Αυτή την ώρα της μάχης, είναι η ώρα της συστράτευσης, της εθνικής πατριωτικής ενότητας. Της πανστρατιάς των πατριωτικών δυνάμεων. Στο χαράκωμα της μάχης έχει θέση για όλους. Και εδώ καταθέτω τη μικρή, προσωπική μου συμβολή.

Είναι η ώρα της συστράτευσης με το Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό και τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Σε αυτόν τον αγώνα, καλώ κάθε πατριώτη, κάθε δημοκράτη, κάθε τίμιο Έλληνα. Και η νίκη θα είναι δική μας. Και όπως λένε πριν από τη μάχη “καλό βόλι”».

 

Πρόεδρος ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης: «Και καλή νίκη».

 

Δημοσιογράφος: Σε ποια εκλογική περιφέρεια θα κατέβει ο κ. Χατζάρας;

 

Πρόεδρος ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης: «Ο κ. Χατζάρας δεν θα μπορούσε παρά να κατέβει στην μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας. Και ως εκ τούτου λοιπόν θα δώσει τη μάχη του, όχι μόνο σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Θα αναλάβει έναν επιτελικό ρόλο και είμαι σίγουρος ότι θα τον εκπληρώσει με τον τρόπο που εκείνος γνωρίζει πάρα πολύ καλά, γνωρίζοντας χρόνια το μικρόφωνο, χρόνια την επικοινωνία».

 

κ. Σπ. Χατζάρας: «Σημασία δεν έχει η προσωπική επιτυχία. Έχει η νίκη. Η νίκη του Ελληνικού λαού. Η ανατροπή του σημερινού άθλιου καθεστώτος».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.