Προσφορές εταιρειών αποκλειστικά για φοιτητές-ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΩΡΑ

foithtes Πολλές εταιρείες αντιλαμβανόμενες την δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία προσφέρουν τόσο σε παλιούς όσο και σε νέους φοιτητές μια σειρά από προσφορές που μπορούν να δώσουν μια οικονομική ανάσα στις οικογένειές τους. Σε πολλές περιπτώσεις το μόνο που χρειάζεται για να κερδίσετε την έκπτωση είναι το φοιτητικό σας πάσο.

Οι πρωτοετείς που δεν διαθέτουν ακόμα ακαδημαϊκή ταυτότητα θα την αποκτήσουν μέσα στο Σεπτέμβριο επισκεπτόμενοι την πλατφόρμα http://academicid.minedu.gov.gr/. Ακολούθως παρουσιάζουμε προσφορές από διάφορες εταιρείες:

1. Έκπτωση για αγορά ipad , imac

Mε την επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας η εταιρεία istorm προσφέρει έκπτωση για την αγορά Μac & iPad (εκτός iPad mini) έως τις 12/10/13. Η έκπτωση φθάνει το 10% για την αγορά iPad με Retina οθόνη, ή το iPad 2 και μαζί προσφέρεται και ένα ακόμα δώρο. Για τους υπολογιστές imac η έκπτωση φθάνει το 12% ενώ πάλι η εταιρεία προσφέρει ένα δώρο. Η ίδια έκπτωση προσφέρεται και από τα καταστήματα Κοτσόβολος.

2. Εκπτώσεις σε ρούχα
To Fenafresh προσφέρει σε όλους του φοιτητές -25% σε όλα τα ανδρικά και γυναικεία ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ με την προσκόμιση του φοιτητικού πάσου. Η προσφορά ισχύει από 17 Σεπτεμβρίου έως 19 Οκτωβρίου.

3. Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά από MINOAN

Οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, προσφέρουν εκπτώσεις σε φοιτητές και τις οικογένειές τους. Πιο αναλυτικά προσφέρεται:
50% ΕΚΠΤΩΣΗ στην κατηγορία DECK & V.I.P.
30% ΕΚΠΤΩΣΗ στις ΚΑΜΠΙΝΕΣ όλων των κατηγοριών (εκτός Lux)
20% ΕΚΠΤΩΣΗ στα Ι.Χ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ και ΔΙΚΥΚΛΑ
Οι ίδιες εκπτώσεις ισχύουν και για τις οικογένειες των φοιτητών, εφόσον συνοδεύουν τους επιτυχόντες!

4. Εκπτώσεις από την ΑΝΕΚ στο δρομολόγιο Πειραιά – Ηράκλειο
Εκτός από τη ΜΙΝΟΑΝ και η ΑΝΕΚ προσφέρει έκπτωση σε φοιτητές. Συγκεκριμένα η έκπτωση ανέρχεται σε 50% για τους επιβάτες της οικονομικής θέσης και με αριθμημένο κάθισμα, 30% σε καμπίνα και 20% για ΙΧ αυτοκίνητο και μοτοσικλέτες. Η έκπτωση ισχύει και για τις οικογένειες των φοιτητών εφόσον τους συνοδεύουν.

5. Mobile internet με 4,74 ευρώ

Οι φοιτητές μπορούν να αποκτήσουν φθηνό mobile internet.Tο University Mobile Internet είναι ένα πακέτο ασύρματης διασύνδεσης 3G, όγκου δεδομένων 4GB, που προσφέρεται αποκλειστικά για τους φοιτητές, τους καθηγητές και το προσωπικό των ελληνικών Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, στην προνομιακή τιμή των 4,74 ευρώ το μήνα. Παρέχεται σε συνεργασία με τη Vodafone, η οποία επιλέχθηκε έπειτα από ανοικτό διεθνή διαγωνισμό που διενήργησε η ΕΔΕΤ Α.Ε

6. Εκπτώσεις σε κινητή τηλεφωνία

Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας προσφέρουν ειδικές τιμές σε φοιτητές. Τόσο οι παλιοί όσο και οι νέοι φοιτητές μπορούν να επισκεφτούν το δικτυακό τόπο της cosmotehttp://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T37/section/Student_offer αλλά και της Vodafonehttp://www.vodafone.gr/portal/university-mobile-internet

7.Θωρακισμένες πόρτες για φοιτητές
Η εταιρεία Portareto προσφέρει θωρακισμένη πόρτα στην τιμή των 500 ευρώ. Στην τιμή περιλαμβάνεται η μεταφορά, η εγκατάσταση και ο ΦΠΑ. Η προσφορά ισχύει μέχρι 14/10/2013. Περισσότερα εδώ:

http://www.portareto.gr/%CF%86%CE%BF%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC/


8. Δώρο tablet από ΙΚΕΑ

Με αγορές αξίας 600 ευρώ και άνω η ΙΚΕΑ προσφέρει το διάστημα 19/8/2013 έως και 30/9/2013 ένα tablet 8’. Αρκεί η επίδειξη του φοιτητικού πάσου-ταυτότητας. Περισσότερα στον ακόλουθο ιστότοποhttp://www.ikea.gr/DefaultLM.aspx?page=students_offer 

9. Δωρεάν μεταφορικά από το Praktiker

Όσοι φοιτητές κάνουν τις αγορές τους από το πολυκατάστημα Praktiker δικαιούνται δωρεάν μεταφορικά. Εξαιρούνται οι ηλεκτρονικές και τηλεφωνικές παραγγελίες.

10.Φτιάξτε οικονομικά το φοιτητικό σας σπίτι
Η εταιρεία Home Markt προσφέρει χαμηλές τιμές για να επιπλώσουν οι φοιτητές το σπίτι τους. Περισσότερα στον δικτυακό τόπο http://homemarkt.gr/foititika-paketa.el.aspx

11. Εκπτώσεις και δώρα από τη Student Club των Public

Τα καταστήματα Public λανσάρουν το Student Club, μία νέα υπηρεσία για όλους τους μαθητές και φοιτητές, εξασφαλίζοντάς τους ειδικές προσφορές με συλλογή πόντων, συμμετοχή σε διαγωνισμούς και κληρώσεις. Οι φοιτητές με τις αγορές τους συλλέγουν πόντους που μπορούν να τους εξαργυρώσουν σε επόμενες αγορές. Παράλληλα για τη νέα σχολική χρονιά για τους κατόχους της κάρτας παρέχονται εκπτώσεις 10% στα βιβλία (ελληνικά, ξενόγλωσσα, φροντιστηριακά) και 10% στη γραφική ύλη μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου

12. Έκπτωση 35% από τη BLUE STAR FERRIES

Η BLUE STAR FERRIES στηρίζει τους νέους φοιτητές, παρέχοντας 35% έκπτωση στους ίδιους και στις οικογένειές τους για τις πρώτες τους μετακινήσεις από/προς τον τόπο κατοικίας τους προς/από τον τόπο σπουδών τους, οι οποίες είναι αναγκαίες για την εγγραφή τους στα Πανεπιστημιακά ή Τεχνολογικά Ιδρύματα και για την εύρεση κατοικίας.

13. Εκπτώσεις από τα ΕΛΤΑ

Πολλοί είναι οι φοιτητές που θα αναμένουν το δέμα με τα τρόφιμα από τη μαμά ή τα πλυμένα ρούχα. Τώρα τα ΕΛΤΑ προσφέρουν έκπτωση 30% στις τιμές των δεμάτων εσωτερικού για τα δέματα που στέλνονται από ή προς φοιτητές! Με 30 % έκπτωση, η τιμή για όλη την Ελλάδα, είναι για παράδειγμα,
2,87€ για δέμα 2 κιλών
4,27 € για δέμα 5 κιλών
6,51€ για δέμα 10 κιλών
Η έκπτωση φυσικά ισχύει για αποστολές δεμάτων οποιουδήποτε βάρους!

14. Εκπτώσεις σε βιβλία

Οι εκδόσεις Rosili προσφέρουν βιβλία τους σε φοιτητικές τιμές. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ.
τηλ.: 210 6615050

15. Δωρεάν ακαδημαϊκά βιβλία σε φοιτητές της νομικής
Μετά τη θερμή ανταπόκριση που είχε για δεύτερη συνεχή χρονιά η δωρεάν προσφορά δεκάδων ακαδημαικών τίτλων, κωδίκων και περιοδικών παλαιοτέρων ετών που διατέθηκαν στους φοιτητές των νομικών σχολών στην αρχή της Ακαδημαικής χρονιάς 2011-2012, η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ανακοινώνει νέα δωρεάν προσφορά τίτλων σε όλους τους φοιτητές που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τη βιβλιοθήκη τους.

Η δωρεάν προσφορά των τίτλων θα λάβει χώρα στις κεντρικές εγκαταστάσεις του οίκου, Μαυρομιχάλη 23 Αθήνα, από Δευτέρα 2/9/2013 μέχρι Παρασκευή 27/9/2013 και από τις 09:00-17:00 με την επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων της προσφοράς.

Υπεύθυνη διανομής κ. Μάγδα Παπαδοπούλου, τηλ 210 3678800

16. Δώρο τρία πάγια σε φοιτητές από την εταιρεία τηλεφωνίας cyta

H εταιρεία cyta προσφέρει δώρο τα τρία πρώτα πάγια για όσους φοιτητές επιλέξουν κάποιο πακέτο σταθερού και internet. Η καμπάνια έχει τίτλο «συνδέσου και πλήρωσε πάγιο το 2014». Περισσότερα στον ακόλουθο δικτυακό τόπο :http://www.cyta.gr/~/media/Files/CYTA/PDF/support_material/product_brochures/sinopt_oikiako_foititiki_prosfora.pdf

17. Δώρα από το « Γερμανό»
Η εταιρεία «Γερμανός» δίνει τη δυνατότητα σε φοιτητές που το διάστημα 01/09/2013 έως και τις 30/09/2013 θα πραγματοποιήσουν τις αγορές τους σε ένα από τα καταστήματα να μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν μια σειρά δώρα ενώ θα τους παρέχονται και προσφορές όπως έκπτωση 5 ευρώ στο συμβόλαιό κινητής cosmote κ.α Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το δικτυακό τόποhttp://www.e-germanos.gr/e-germanos/cms/showArticle.eg?id=4503&currentCMSCategoryId=1942&attributeToSort=5 

18. Εκπτώσεις σε φροντιστήρια – γυμναστήρια

Στις πόλεις όπου υπάρχουν τμήματα των ΑΕΙ και ΤΕΙ πολλά φροντιστήρια αλλά και γυμναστήρια προσφέρουν τη δυνατότητα στους φοιτητές να εγγραφούν με μειωμένες τιμές. Προτείνουμε στους φοιτητές να κάνουν μια έρευνα αγοράς και να δηλώνουν ότι είναι φοιτητές.

19. Εκπτώσεις σε λεωφορεία – τρένα
Φυσικά πέρα από τις προσφορές από διάφορες εταιρείες οι φοιτητές δικαιούνται εκπτώσεις σε εισιτήρια των μέσων μαζικής μεταφοράς. Οι εκπτώσεις ανέρχονται από 25 έως και 50%.

20. 5 ευρώ για κινηματογράφο
Τα Village προσφέρουν σε φοιτητές τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν κάθε Δευτέρα και Τρίτη ταινίες πληρώνοντας εισιτήριο 5 ευρώ. Οι κινηματογράφοι ODEON έχουν φοιτητικό εισιτήριο 6,5 ευρώ.

21. Εκπτώσεις για φαγητό, καφέ, διασκέδαση
Καταστήματα εστίασης ανά την Ελλάδα κάνουν ειδικές τιμές για φοιτητές. Στο «χορό» των προσφορών έχουν μπει και κέντρα διασκέδασης και καφετέριες.

22. Προσφορές για περιποίηση
Επειδή πολλές κοπέλες επισκέπτονται συχνά το κομμωτήριο πολλοί επαγγελματίες κάνουν προσφορές για φοιτητές. Εντοπίσαμε ένα κομμωτήριο στο Ρέθυμνο με τις ακόλουθες προσφορές:
• 20% σε όλες τις τεχνικές εργασίες (βάψιμο,κλπ)
• – 15% στο σαλόνι (κούρεμα – χτένισμα)
• Πιστολάκι γυναικείο: Μόνο 8 ευρώ!
• Αντρικό κούρεμα 8 ευρώ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.