ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ Ο.Τ.Ε. ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ CONN-X

Ο Ο.Τ.Ε.  πολυδιαφημίζει υπηρεσίες που αδυνατεί να παρέχει στους συνδρομητές του.
ΤΟ conn-x του Ο.Τ.Ε προκύπτει ένα αναξιόπιστο πρόγραμμα.
Υπόσχονται ταχύτητα στο ιντερνέτ εώς 24 MG  και στην καλύτερη περίπτωση εώς 9 MG. Πληρώνουμε 100 ευρώ το δίμηνο για να μας παρέχουν ταχύτητα 24 MG  και αντί αυτού τις τελευταίες ημέρες  η πραγματική ταχύτητα δεν ξεπερνά τα 6 MG ενώ ορισμένες ώρες  πέφτει κάτω  από 4 MG.
Δηλώθηκε σαν βλάβη δύο φορές, ο τεχνικός έκανε έλεγχο της εξωτερικής γραμμής  και μας είπε ΄΄μάλλον φταίει το ρούτερ σας΄΄. Αντικαταστήσαμε το   ρούτερ  ακολουθώντας τις οδηγίες του .Το πληρώσαμε 160 ευρώ και η ταχύτητα στην γραμμή   είναι χειρότερη από πριν.
Στο 13888, που απευθύνεται ο κόσμος  για τεχνική υποστήριξη εντοπίσαμε ότι  στα τηλέφωνα δεν απαντούν τεχνικοί δικτύου αλλά υπάλληλοι γραφείου που εκπαιδεύτηκαν με σεμινάρια μιας εβδομάδας για να παρέχουν συμβουλές και  να επιλύουν τεχνικά προβλήματα!΄΄Το δίκτυο μας φταίει , απο όσο μπορώ να εκτιμήσω απο αυτό που βλέπω΄΄, παραδέχτηκε κάποιος απο  τους τηλε-τεχνικούς.
Αποτέλεσμα, να αδυνατούμε να κάνουμε τη δουλειά μας  καθώς η αργοπορία στην ταχύτητα  καθυστερεί δραματικά  τη διαχείρηση του σάιτ.Ήταν υπεχρέωση  του Ο.Τ.Ε. αμέσα  να στείλει τεχνικό στον χώρο μας και να επιλύσει το πρόβλημα. Αλλά ούτε και αυτό έγινε αφού όπως μας είπε΄΄εμείς δουλεύουμε μέχρι  στις 13.30 το μεσημέρι και δεν προλάβαινε να επισκεφθεί τον χώρο μας.
Τη Δευτέρα το πρωϊ προχωρούμε σε καταγγελία και θα αποστείλουμε εξώδικο  τόσο στον Ο.Τ.Ε. όσο και στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών.
Εκεί στον Ο.Τ.Ε υπάρχει αρμόδιος να αναλάβει την ευθύνη;

ΤΟ AGIORITIKOVIMA.GR ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.