Πολιτιστική Λέσχη Τραπεζικών Ηλείας: Εκδήλωση για τη στεφανιαία με ομιλητή τον Δ. Αλεξόπουλο

Την Τετάρτη 16η Νοεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πύργου θα φιλοξενηθεί μια εξαιρετικής σπουδαιότητας εκδήλωση που διοργανώνει η Πολιτιστική Λέσχη Τραπεζικών Ν Ηλείας, αυτή τη φορά ιατρικού περιεχομένου, με θέμα «Στεφανιαία Νόσος».

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο καθηγητής Καρδιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, χειρουργός και Ηλείος στην καταγωγή κ. Δημήτρης Αλεξόπουλος.
Στην αξιοπρόσεκτη αυτή εκδήλωση το κοινό της περιοχής θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την επιστημονική ανάλυση για το κρίσιμο αυτό σημείο, σε απόλυτα κατανοητή και απλή  γλώσσα, τις αιτίες, τα συμπτώματα, τους τρόπους πρόληψης, αλλά και τις τελευταίες μεθόδους θεραπείας, μιας σειράς ασθενειών που ταλαιπωρούν και τους άνδρες και τις οικογένειες των πασχόντων.

Ο κ. Δημήτρης Αλεξόπουλος  έχει ανάλογη εξειδίκευση, σπουδές και μεταπτυχιακά, κυρίως, σε μεγάλα Πανεπιστήμια του εξωτερικού με τα οποία εξακολουθεί μέχρι σήμερα να έχει δεσμούς και συνεργασία  είτε σαν επισκέπτης καθηγητής, είτε διευθύνοντας μετεκπαιδευτικά προγράμματα, είτε με ρόλο εκπαιδευτή και διδάσκοντα.

Επίσης είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων, συγγραμμάτων και άρθρων με αντικείμενο την εν λόγω νόσο και αλλά συναφή θέματα καθώς και μέλος συντακτικής επιτροπής σε Επιστημονικά περιοδικά Ελληνικά και ξενόγλωσσα και με συμμετοχή σε πολλά διεθνή επιστημονικά συνέδρια.

Είναι επίσης γνωστός στην περιοχή από την  πολύχρονη θητεία του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη και γίνεται με τη στήριξη του Δήμου Πύργου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.