Πολιτικοί και εκπρόσωποι κομμάτων θα καταθέσουν για την Χ.Α.

Areios-Pagos1.jpg

Πολιτικοί, εκπρόσωποι των κομμάτων, έχουν κληθεί να καταθέσουν στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαρ. Βουρλιώτη, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση των 32 δικογραφιών που αφορούν εκκρεμείς υποθέσεις μελών τη Χρυσής Αυγής.

Ήδη, το πρωί κατέθεσαν στον κ. Βουρλιώτη ως μάρτυρες δημοσιογράφοι οι οποίοι έχουν πάρει συνεντεύξεις από τέως μέλη της Χρυσής Αυγής ή δημοσίευσαν αφηγήσεις για το έργο των μελών του επίμαχου κόμματος, κλπ.

Εξάλλου, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη παρήγγειλε σε όλες τις Εισαγγελίες της χώρας να της διαβιβάσουν τις εκκρεμείς δικογραφίες που έχουν στα χέρια τους, στις οποίες εμπλέκονται μέλη της Χρυσής Αυγής.

Επίσης, ο κ. Βουρλιώτης ζήτησε να του διαβαστεί αντίγραφο της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί για την εμπλοκή μελών της Χρυσής Αυγής με μέλη του ΠΑΜΕ στο Πέραμα. Κατά το συμβάν αυτό σημειώθηκαν σωματικές βλάβες.

Από τη συγκέντρωση των δικογραφιών οι εισαγγελικοί λειτουργοί προσπαθούν να διαπιστώσουν εάν υπάρχει ταύτιση προσώπων. Δηλαδή, προσπαθούν να διαπιστώσουν εάν τα ίδια άτομα συμμετέχουν σε επεισόδια που διαδραματίζονται σε διάφορες περιοχές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.