Ποιοι επιχειρηματίες πάνε με Σαμαρά στην Κίνα

 • Tweet
 • Tweet
 • samaras megali apli3 300x225 Ποιοι επιχειρηματίες πάνε με Σαμαρά στην ΚίναΠερισσότεροι από 70 Έλληνες επιχειρηματίες συνοδεύουν τον Έλλη α πρωθυπουργό στο ταξίδι του στην Κίνα. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές στην αποστολή συμμετέχουν εκπρόσωποι μεγάλων ελληνικών επιχειρήσεων με διεθνή παρουσία, από τομείς όπως της ναυτιλίας, του τουρισμού, των τροφίμων, τον τραπεζικό τομέα και και τον κλάδο της καινοτομίας και των νέων τεχνολογιών.

  Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στην αποστολή υπάρχει μεγάλη συμμετοχή από τον κλάδο των τροφίμων, που εκπροσωπείται μεταξύ των άλλων από τις εταιρείες Vivartia, Creta Farm, Μεβγάλ, Γιώτης κ.ά.

  Ισχυρή είναι και η παρουσία των τραπεζών. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές στην αποστολή του πρωθυπουργού συμμετέχουν εκπρόσωποι από την Εθνική Τράπεζα, την Πειραιώς και την Eurobank, ενώ από τον κλάδο της τεχνολογίας το παρών θα δώσει μεταξύ άλλων η Intralot.

  Στους εκπροσώπους του ναυτιλιακού κλάδου ανήκουν οι Προκοπίου, Βενιάμης, Βερνίκος, ενώ στον τουρισμό υπάρχουν τα ονόματα των Αχ. Κωνσταντακόπουλου, Αλ. Αγγελόπουλου, Μ. Δασκαλαντωνάκη.

  euro2day

  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.