Ποιοί εκλέγονται στο νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας των Ενώσεων Συντακτών

wrstsirbhl54325b8604e9f

Τα αποτελέσματα που προέκυψαν από τις εκλογές για το διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών ανακοίνωσε τα μεσάνυχτα η Εφορευτική Επιτροπή.

Στις εκλογές, που διεξήχθησαν κατά τη διάρκεια του 7ου Συνεδρίου, ψήφισαν 140 σύνεδροι και βρέθηκαν 137 έγκυρα, δύο άκυρα και ένα λευκό ψηφοδέλτιο.

Ο συνδυασμός «Μαζί για την ΠΟΕΣΥ» έλαβε 47 ψήφους και λαμβάνει τέσσερις έδρες. Εκλέγονται ως τακτικά μέλη οι Κουμπιάς Δημήτριος (ΕΣΗΕΑ), Καρράς Νίκος (ΕΣΗΕΜ-Θ), Σπηλιοπούλου Νέλλη (ΕΣΠΗΤ) και Συνοδινός Νικόλαος (ΕΣΗΕΑ).

Ο συνδυασμός «Ενωτικό Ψηφοδέλτιο» έλαβε 25 ψήφους και λαμβάνει δύο έδρες. Ως τακτικά μέλη εκλέγονται οι Σαββίδης Γιώργος (ΕΣΗΕΑ) και Μπαζαίος Γιάννης (ΕΣΠΗΤ).

Ο συνδυασμός «Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων- Ανοιχτή ΕΡΤ» έλαβε 13 ψήφους και λαμβάνει μία έδρα. Ως τακτικό μέλος εκλέγεται ο Ντελέζος Κωνσταντίνος (ΕΣΗΕΑ).

Μία έδρα λαμβάνει και ο συνδυασμός «Δημοσιογράφοι για τη δημοσιογραφία», που έλαβε δώδεκα ψήφους. Την έδρα καταλαμβάνει η Ριζεάκου Ελένη (ΕΣΗΕΑ).

Δώδεκα ψήφους έλαβε και ο συνδυασμός «Μέτωπο για την ανατροπή», που λαμβάνει μία έδρα. Εκλέγεται ως τακτικό μέλος ο Γκίρμπας Γιάννης (ΕΣΗΕΜ-Θ).

Ο συνδυασμός «Δημοσιογραφική συνεργασία» (έντεκα ψήφοι) δεν συμπληρώνει το εκλογικό μέτρο των δώδεκα ψήφων και δε λαμβάνει έδρα.

Ο συνδυασμός «Ενιαίο ψηφοδέλτιο της ΕΣΗΕΘΣτΕΕ» έλαβε έντεκα ψήφους και ναι μεν δεν συμπληρώνει το εκλογικό μέτρο των δώδεκα ψήφων, σύμφωνα όμως με το καταστατικό της ΠΟΕΣΥ η Ένωση (ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε) εκπροσωπείται υποχρεωτικά στο ΔΣ της Ομοσπονδίας και συνεπώς εκλέγεται ως τακτικό μέλος ο Τσιγκλιφύσης Γιώργος (ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε).

Τέλος, ο συνδυασμός «ΕΣΗΕΠΗΝ Ενότητα», που έλαβε έξι ψήφους, δεν συμπληρώνει το εκλογικό μέτρο των ψήφων, σύμφωνα όμως με το καταστατικό της Π.Ο.Ε.ΣΥ. η Ένωση (ΕΣΗΕΠΗΝ) εκπροσωπείται υποχρεωτικά στο ΔΣ της Ομοσπονδίας, και συνεπώς εκλέγεται ως τακτικό μέλος η Κατσαμά Ελένη-Νέλλη (ΕΣΗΕΠΗΝ).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.