Ποια είναι η Ουρανία Μιχαλολιάκου-Η πολυτάραχη ζωή της κόρης του αρχηγού της Χρυσής Αυγής [εικόνες]

exo_3.jpg

Εγινε ευρέως γνωστή όταν ο πατέρας της Νίκος Μιχαλολιάκος και η μητέρα της Ελένη Ζαρούλια, ορκίστηκαν βουλευτές στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση. Μαζί με το ηγετικό ζεύγος της Χρυσής Αυγής, το τρίτο μέλος της οικογένειας, η κόρη τους Ουρανία πανηγύριζε τη διπλή αυτή γιορτή ποζάροντας πανευτυχής στο πλευρό των γονιών της.

Η 25χρονη είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας και Κοινωνιολογίας και πρωτοστατεί στο μέτωπο γυναικών της Χρυσής Αυγής. Η κόρη του «σκληρού» της Χρυσής Αυγής έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή της πως έχει φίλους που ψηφίζουν ΚΚΕ, με τους οποίους όμως δεν «μαλλιοτραβιέται» λόγω πεποιθήσεων.

«Το γεγονός πως διαφωνούμε σε κάποια σημαντικά σημεία δεν σημαίνει ότι δεν θα έχουμε κοινωνικές σχέσεις ή δεν θα συζητάμε καν μεταξύ μας. Πολλοί από τους φίλους και γνωστούς που ανήκουν στο χώρο της Αριστεράς τελευταία ξεκίνησαν να μου δίνουν πολλά δίκια», εξηγεί.

Όσο για το «βαρύ» όνομα που φέρει είχε πει με αφοπλιστική ειλικρίνεια:

«Αισθάνομαι όπως κάθε παιδί ενός οποιουδήποτε σημαντικού άντρα, είτε δέχομαι επιθέσεις λόγω του επωνύμου μου, που είμαι περήφανη γι΄αυτό, είτε κρίνομαι αποκλειστικά και μόνο ως Ουρανία –για τον εαυτό μου, τις επιλογές μου και τίποτε άλλο».

Η 25χρονη πριν από μερικούς μήνες είχε στρέψει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας όταν είχε προσαχθεί για τη συμμετοχή της σε επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας από τα οποία προέκυψε ο τραυματισμός μετανάστη. Η νεαρή μετά από λίγες ώρες είχε αφεθεί ελεύθερη, ενώ μαζί της είχε περάσει το κατώφλι της ΓΑΔΑ και ο βουλευτής ? ?λιας Παναγιώταρος.

Πάντως, παρά το νεαρόν της ηλικίας της η Ουρανία δηλώνει φανατική με το αντι-lifestyle: «Το πολιτικό lifestyle δεν με αφορά. Οι πολιτικοί είναι για να εργάζονται για την Ελλάδα, όχι για να απασχολούν τα μεσημβρινά και τα lifestyle έντυπα. Δεν μου αρέσει, αλλά ούτε επιδιώκω τη δημοσιότητα», είχε δηλώσει.

ourania3.jpg
ourania4.jpg

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.