Περίανδρος Ανδρουτσόπουλος : «Αν ανοίξω το στόμα μου θα διαλυθεί η Χρυσή Αυγή»

 

xrush ayghΟ Περίανδρος Ανδρουτσόπουλος  που είναι ηγετικό μέλος και πρότυπο της Χρυσής Αυγής το:

1998 – Κατηγορείται για δολοφονική επίθεση φοιτητών  και για  7 χρόνια  καταζητείται από τις ελληνικές αρχές. 
2005–  παραδίδεται 
2006 – καταδικάζεται  ομόφωνα για 3 απόπειρες ανθρωποκτονίας σε 21 χρόνια φυλάκισης χωρίς αναστολή. Το 2009, αλλάζει το κατηγορητήριο σε μία μόνο απόπειρα ανθρωποκτονίας, η ποινή μειώνεται  στα 12 χρόνια. 

Ο ίδιος δηλώνει αθώος, αποφυλακίζεται και σπάει την σιωπή του στην εφημερίδα Real News!

«Με είχαν πεταμένο όλα αυτά τα χρόνια και ούτε που ασχολήθηκαν αν ζω ή πεθαίνω. Με άφησαν στη φυλακή γνωρίζοντας ότι δεν μπορούσα μέσα από το κελί να διαχειριστώ το πολιτικό μου παρελθόν και πόνταραν στην ανδρική μου τιμή ότι δεν θα αποκαλύψω ποιοι επιτέθηκαν στον φοιτητή.» σημείωσε ενώ δεν διστάζει να στοχεύσει και συγκεκριμένα κατά του βουλευτή  της ΧΑ Ηλία Παναγιώταρου.

«Δεν φτάνει που τα πήρα όλα πάνω μου και ούτε καν ενδιαφέρθηκαν να πατήσουν στο δικαστήριο, είχαν και το θράσος να λένε ότι έκανα αλισβερίσι με τους δικαστές για να μου μειώσουν την ποινή. Ντροπή τους και ειδικά στον Παναγιώταρο που ήξερε τι συνέβη το 1998…»

Ισχυρίζεται επίσης ότι χρησιμοποιήθηκε το όνομά του στο διαδίκτυο χωρίς την θέλησή του για προπαγάνδα αλλά και για προτροπή μελών σε εγκληματικές πράξεις.

«Πληροφορήθηκα ότι το χρησιμοποιούσαν,  κατέθεσα αμέσως μήνυση , και απαγόρευα  την χρήση του ονόματός μου.»

Ο Περίανδρος, αν και έχει υπάρξει ηγετικό στέλεχος της ΧΑ  μιλά πλέον για την οργάνωση  με τα χειρότερα λόγια παρόλο που , όπως έχει δηλώσει, έχει θυσιάσει την νιότη, την ελευθερία και το αίμα του για αυτήν.

«Σήμερα, υπό συνθήκες οικονομικής κρίσης και κομματικής ατιμίας, η Χρυσή Αυγή καλείται να εξυψώσει το πατριωτικό αίσθημα. Όμως υπολείπεται πολιτισμού. Άνευ αρετής, τιμής και πνευματικών χαρισμάτων έχρι δράση αριστερή πληβεία και εκλογοθηρική. Ο νεοπλουτισμός της και οι δηλώσεις πολιτικής μετάνοιας των ηγετίσκων της οδηγούν σε αδιέξοδο. Οι ίδιοι αγνοί εθνικιστές θα απορρίψουν τη συνεργασία της με το καθεστώς και θα αναζητήσουν ζωτική δράση με πνεύμα θυσίας. Τότε η αριστοκρατία του αίματος θα αναλάβει πρωτοβουλία…»

 

star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.