Πενήντα μικρά παιδιά κάνουν μάθημα σε ένα βρώμικο περιβάλλον….

Δυναμική ήταν η συμμετοχή των γονέων των παιδιών που φοιτούν στον Τσιρώνειο Παιδικό Σταθμό του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Δήμου Ήλιδας «Ο Ηλείος», στη συνάντηση που έγινε χθες, για την αντιμετώπιση του θέματος που προέκυψε από τη συνταξιοδότηση της μοναδικής καθαρίστριας που υπηρετούσε στο σταθμό αυτό.Πενήντα μικρά παιδιά κάνουν μάθημα σε ένα βρώμικο περιβάλλον που ένας δημόσιος φορέας αδυνατεί να βρει τρόπο εδώ και ένα μήνα να διατηρεί καθαρό και ευπρεπισμένο. Οι γονείς ενημερώθηκαν για τις προσπάθειες που κατέβαλε η Διοίκηση του Νομικού Προσώπου για την κάλυψη του κενού που δημιουργήθηκε αλλά και το αδιέξοδο στο οποίο κατέληξε αυτή η προσπάθεια.

Οι γονείς αντέδρασαν έντονα και προανήγγειλαν κινητοποιήσεις.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσαν :

«Καταγγέλλουμε την αδιαφορία που επέδειξαν «κάποιοι» υπηρεσιακοί και πολιτικοί παράγοντες στο Νομικό Πρόσωπο αλλά και τον εποπτεύοντα Δήμο Ήλιδας. «Κάποιοι» που αρνήθηκαν να ασκήσουν πρόσθετα καθήκοντα και «κάποιοι» άλλοι που τους υποστήριξαν. Αυτοί οι «κάποιοι» θεωρούν ασήμαντη την παιδική υγεία και αδιαφορούν για τις συνθήκες στις οποίες διαβιούν τα παιδιά μας.

Τους κάνουμε γνωστό ότι η υπομονή μας έχει εξαντληθεί. Περιμένουμε έστω και την ύστατη ώρα να μεριμνήσουν για την κάλυψη του κενού της καθαρίστριας, αλλιώς τους προειδοποιούμε ότι θα προβούμε σε δυναμικές κινητοποιήσεις.

Και οι «κάποιοι» θα αποκαλυφθούν και θα λογοδοτήσουν στην κοινή γνώμη.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.