ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τα συνεταιράκια του Μνημονίου…..

Μύρισε εκλογές στην Βουλή με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Φίλιππο Σαχινίδη να ανταλλάσουν σκληρές κουβέντες.Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι είναι η ώρα να ανατραπεί η κυβέρνηση. «Έρχεται η ώρα της κρίσης» είπε και έθεσε το δίλημμα των εκλογών “ή συγκυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου υπό τον κ. Ράιχενμπαχ ή ένας νέος συνασπισμός εξουσίας με δυνατή αριστερά, που θα οδηγήσει στην έξοδο από την κρίση και όχι στην υποτέλεια”.

Ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε υποκριτικό ΠΑΣΟΚ και ΝΔ «τα συνεταιράκια του μνημονίου» όπως τους είπε, να αγχώνονται αν και οι δύο μαζί θα εκλέξουν 151 βουλευτές για να εφαρμόσουν την πολιτική του μνημονίου, αφού εκτίμησε ότι αυτή την πολιτική δεν θα την ασκήσουν ούτε ο κ.Σαμαράς ούτε ο κ. Βενιζέλος αφού θα είναι ανθύπατοι του Ράιχενμπαχ.

Μάλιστα προέτρεψε την κυβέρνηση να επισπεύσει τις εκλογές γιατί όπως είπε “έτσι όπως πάτε αν γίνουν εκλογές στις 29 Απριλίου μάλλον θα πρέπει να κατέβετε από κοινού ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στις εκλογές για να πάρετε το μπόνους και να έχετε 151 έδρες”. Ο κ. Τσίπρας μεμφόμενος το έργο και την πολιτική της κυβέρνησης σημείωσε ότι “μετά από αυτή την ύβρη θα υπάρξει Nέμεσις και τιμωρία.”

Aπαντώντας ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης είπε ότι την ώρα που ο ελληνικός λαός θα πάει να ψηφίσει, θα έχει ταυτίσει την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ με τα πετρέλαια του Τσάβες, την έξοδο από το ευρώ και τη στάση πληρωμών, ενώ κατηγόρησε το κόμμα της αριστεράς ότι ασκεί κριτική στην πολιτική της κυβέρνησης χωρίς ποτέ να καταθέτει αντιπροτάσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.