Παραλαμβάνουν το ημιτελές, παρατημένο και λεηλατημένο κολυμβητήριο Αμαλιάδας

Με απόφαση της αρμόδιας Υπηρεσίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που υπεγράφη την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012 συγκροτήθηκε Επιτροπή προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Αποπεράτωση ανοιχτού κολυμβητηρίου, διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου Αμαλιάδας».
Με την αξία των εργασιών του ανωτέρω έργου ν’ ανέρχεται στο ποσό των 2.200.700 ευρώ.
Η απόφαση αυτή για την οριστική παραλαβή του έργου δημιουργεί ερωτηματικά δεδομένου ότι η κατασκευή του κολυμβητηρίου έχει σταματήσει εδώ και χρόνια, του οποίου οι εγκαταστάσεις όχι μόνο είναι εγκαταλελειμμένες αλλά και λεηλατημένες.
Επίσης για το ίδιο έργο η τεχνική εταιρεία ΔΟΞΑ ΑΒΕΤΕ έχει καταθέσει αγωγή κατά του Δήμου ‘Ήλιδας (πρώην Αμαλιάδας) ζητώντας το ποσό των 870.000 ευρώ.
Τα παραπάνω αποφάσισε προχθές η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου.
Χθες, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας με έγγραφό του προς το Υπουργείο Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κατέθεσε πρόταση τροποποίησης των οικονομικών στοιχείων, συνεχιζόμενου στην ΣΑΕΠ 101 έτους 2012 του έργου αποπεράτωσης ανοιχτού Κολυμβητηρίου – Διαμόρφωσης Περιβάλλοντος Χώρου Αμαλιάδας από το ποσό των 1.760.822 ευρώ (εγκεκριμένος προϋπολογισμός) στο ποσό των 3.130.042,16 ευρώ (προτεινόμενος προϋπολογισμός).

από την εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.