Παραιτήθηκε ο Αβραάμ Μπούρας…..

Παραιτήθηκε από τις θέσεις του αντιδημάρχου και του προέδρου της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του δήμου Ήλιδας  ο Αβραάμ Μπούρας. Με επιστολή παραίτησης προς τον δήμαρχο Γιάννη Λυμπέρη ενημέρωσε για τους λόγους που τον οδήγησαν να λάβει αυτή την απόφαση, λέγοντας :

«Κύριε δήμαρχε, σας ευχαριστώ για την μακρόχρονη συνεργασία μας και για την εμπιστοσύνη που επιδείξατε στο πρόσωπό μου, αναθέτοντας μου ρόλους και καθήκοντα στη λειτουργία του δήμου.

Θεωρώ ότι πετύχαμε πολλά με την καθοδήγησή σας και την διεκδικητικότητα που σας χαρακτηρίζει και ο δήμος ήδη έχει εξασφαλίσει και διεκδικεί επιπλέον αρκετά κονδύλια για νέα έργα.

Έχουμε διανύσει το πρώτο έτος λειτουργίας του Καλλικρατικού δήμου Ήλιδας και σε αυτή την προσπάθεια ήθελα να βοηθήσω και εγώ με την εμπειρία μου, καθώς και οι δημότες με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους.

Θεωρώ όμως ότι στα κοινά πρέπει να δίνεται η δυνατότητα σε όλους να προσφέρουν και κυρίως σε νέα πρόσωπα και άτομα, για να υπάρχει πρόοδος στην κοινωνία.

Για το λόγο αυτό κύριε δήμαρχε, σας υποβάλλω την παραίτησή μου από αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και θέλω να γνωρίζετε ότι είμαι πρόθυμος να βοηθήσω τον δήμο από τη θέση του δημοτικού συμβούλου σε ότι χρειαστεί» αναφέρει ο κ. Μπούρας στην επιστολή του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.