ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ….”Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 80 ΗΜΕΡΕΣ”

romas pedikoΗ Παιδική Σκηνή του ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ μετά την πολύ επιτυχημένη παράσταση “Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 80 ΗΜΕΡΕΣ” που έφεραν πέρυσι στην πόλη μας, αυτή τη φορά έρχονται με ένα καινούργιο έργο, το αρηστουργηματικό παραμύθι των Αδερφών ΓΚΡΙΜ  “ΧΑΝΣΕΛ & ΓΚΡΕΤΕΛ”, όπου τη σκηνοθεσία έχει κάνει ο αγαπημένος μικρών και μεγάλων ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ!

                                                “ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝ” ΠΥΡΓΟΣ

                                                ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ + ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ  11,30 Π.Μ. & 6,00 Μ.Μ.

Προπωλούνται εισιτήρια στα ΜΟΥΣΙΚΑ ΕΙΔΗ “ΠΑΥΛΙΔΗ” – ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΟΓΑ – ΤΗΛ. 6944,283935

 

                                       Η διακευή των ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ & ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΟΥΚΟΥΤΣΕΛΗ και το μήνυμα που φιλοδοξούν να περάσουνε στα παιδιά είναι ότι στην πάλη έναντια στο κακό η μεγαλύτερη άμυνα είναι η δύναμη της οικογένειας. 

 romas pediko 2

                                      Υπάρχει βέβαια η τρομερή μάγισσα που προσελκύει τα παιδιά στο ζαχαρωτό σπίτι για να τα φάει, όμως εδώ η μάγισσα έχει την ικανότητα να μεταμορφώνεται σε όμορφη γυναίκα! Κι αυτό γιατί το κακό στη πραγματική ζωή έχει την ικανότητα να μεταμφιέζεται σε κάτι όμορφο. Επίσης ο πιστός γάτος της μάγισσας που είναι το κωμικό στοιχείο του έργου, παλεύει συνεχώς μέσα του με την συνειδησή του.

 

                                      Τα υπέροχα αδεφρφάκια όμως ο ΧΑΝΣΕΛ & η ΓΚΡΕΤΕΛ, αθώα άλλα έξυπνα, με ένα πολύ ισχυρό δεσμό μεταξύ τους και με τη διαρκή θέληση να στηρίξουν το χήρο πατέρα τους, που λόγω έλλειψης γυναίκας πέφτει πρώτος θύμα της σατανικής αλλά και γοητευτικής μάγισσας.

 

                                      Η παιδική σκηνή του ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ έχει τη βασική πεποίθηση ότι τα δυνατά μηνύματα που πρέπει να διδάσκονται στα παιδιά μέσω της παιδικής παράστασης, είναι πιο αποτελεσματικά όταν η παράσταση έχει ψυχαγωγικό χαρακτήρα και όχι στείρα διαδακτικό. Τα παιδιά πρέπει να χαίρονται και να διασκεδάζουν και ταυτόχρονα έντεχνα να περνούν μέσα τους οι μεγάλες αξίες που πρέπει να τα συντροφεύουν σε όλη τους τη ζωή.

 

                                      Επιμένουμε στην αυστηρή επιλογή και εκπαίδευση των κατάλληλων ηθοποιών που μπορούν να αποδώσουν τέλεια τους ρόλους τους και την υψηλή αισθητική της παράστασης. Εγγύηση για αυτό είναι η σκηνοθεσία του ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ (για 8η χρονιά στο παιδικό θέαμα), αλλά και η εξαιρετική μουσική του πολύ αγαπητού ΓΙΑΝΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΛΗ ενώ το ενδυματολογικό μέρος αναλαμβάνει, ειδικά για αυτή τη παράσταση ο δημοφιλής σχεδιαστής μόδας ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΣΛΑΝΗΣ, που μέσω της ενασχολησής του με το θέατρο αποδει΄κνύεται σπουδέος καλλιτέχνης. Τις χορογραφίες έκανε η, πολλά υποσχόμενη, νέα χορογράφος, ΜΟΝΙΚΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ.    

 

Τηλέφωνα για πληροφορίες 6973.056635         

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.