Παγκόσμια Ημέρα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Έπειτα από την πρώτη επίσημη ημερίδα του “School UP” στην Αμαλιάδα, κατά τη διάρκεια της “Παγκόσμιας Εβδομάδας Εκπαίδευσης”, με γονείς, εκπαιδευτικούς, νέους και μαθητές, ένας αρκετά ικανοποιητικός αριθμός εξέφρασε την υποστήριξή του στο πόσο χρήσιμο είναι να διδάσκονται τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στα σχολεία υπογράφοντας την έκκλησή μας για την εισαγωγή της εκπαίδευσης στην Παγκόσμια αγωγή του πολίτη στα εκπαιδευτικά προγράμματα.
Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, το “School UP” σε συνεργασία με την Παπαχριστοπούλειο Βιβλιοθήκη Αμαλιάδας καλούν μικρούς μεγάλους να ενώσουν τις δυνάμεις τους για την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της 10ης Δεκεμβρίου αλλά και την Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού της 11ης Δεκεμβρίου, στις 6:30 το απόγευμα στον ισόγειο χώρο της Βιβλιοθήκης για να γιορτάσουν το Δικαίωμα στην Εκπαίδευση.
Στην εκδήλωση θα συμμετέχει το ‘Εργαστήρι Ζωγραφικής της Βιβλιοθήκης” με έργα των “μικρών του ζωγράφων” σχετικά με τα δυο αυτά θέματα αλλά και το “School UP” με προβολή βίντεο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Τέλος, Θα υπογραφεί έκκληση για την εισαγωγή της Εκπαίδευσης στην Παγκόσμια Αγωγή του Πολίτη στα εκπαιδευτικά προγράμματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.