Παίξ’ τη στα …δάχτυλα…!!….

Μάθε τι μπορείς να κάνεις με τα χέρια σου και βάλ’ τα εκεί που πρέπει….

Τα χέρια ψηλά όποιος πιστεύει ότι είναι φοβερός εραστής. Πρόλαβες και τα σήκωσες, ε; Δε θέλω να σε αποθαρρύνω, αλλά έχεις καταφέρει ποτέ να κάνεις μια γυναίκα να τελειώσει χωρίς καν να βγάλεις το παντελόνι σου; Ακούγεται εξωπραγματικό, αλλά δεν είναι. Οι γυναίκες λατρεύουν τα χέρια σου. Συνήθως είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουν πάνω σου. Τα θέλουν πάνω τους, μέσα τους, σε κάθε σημείο, με κάθε ένταση. Μην την αφήσεις να τα απομακρύνει. Ακολούθησε τις συμβουλές της Sisky Green, ειδικής σε θέματα σεξ του αγγλικού MH, και πάρε εσύ το πάνω χέρι.

Τη φιλάς παθιασμένα, αλλά εκείνη δεν φαίνεται να το απολαμβάνει.
Τι σκέφτεται: Μία απ’ τα ίδια. Κρίμα.
Το πού βάζεις τα χέρια σου την ώρα που τη φιλάς μπορεί να καταστρέψει ένα φιλί ή να το απογειώσει. Είναι ο ευκολότερος τρόπος να προκαλέσεις ανατριχίλα, μούδιασμα και πολλή υγρασία. Το θέμα δεν είναι μόνο να ξέρεις να χρησιμοποιείς τα χείλη και τη γλώσσα σου, πρέπει να ξέρεις και τι να κάνεις τα χέρια σου. Παίξε τον μικρό εξερευνητή στο επάνω μέρος του κορμιού της και θα την κάνεις να γλείφει τα δάχτυλά της.

Πάνω στο πάθος χουφτώνεις τον πισινό της και τον σφίγγεις δυνατά.
Τι σκέφτεται: Τι κάνει; Κ@λος είναι, όχι ζυμάρι.
Τσέκαρε έναν τρόπο για να ξέρεις κάθε φορά πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να βγάλεις από μέσα σου τον Κόναν το Βάρβαρο. Καθώς τη φιλάς ή την αγγίζεις, ανέβασε λίγο τους ρυθμούς και κάνε μία πιο απότομη κίνηση, σταθερά και αποφασιστικά. Αν η αντίδρασή της είναι να σε τραβήξει με δύναμη πάνω της, είσαι σε καλό δρόμο. Αν μάλιστα νιώσεις τα χείλη της να πιέζουν πιο έντονα τα δικά σου και τα χέρια της να κατεβαίνουν χαμηλά, τότε ξέρεις ότι η γατούλα που είχες δίπλα σου έχει μεταμορφωθεί σε τίγρη. Στην αντίθετη περίπτωση, που τη δεις να κουρνιάζει στην αγκαλιά σου ή να κάνει πίσω, προφανώς δεν είναι έτοιμη να περάσει σ’ αυτό το επίπεδο. Συνέχισε με πιο απαλά χάδια ή ίσως είναι καλή ιδέα να διακόψεις για λίγο το παιχνίδι. Θα της δώσεις το χρόνο να το σκεφτεί και να επανέλθει πιο αποφασισμένη.

Βάζεις τα χέρια σου στην πρώτη τρύπα που βρίσκεις.
Τι σκέφτεται: Υπάρχουν κι άλλα παιχνιδάκια εκεί κάτω.
Η κλειτορίδα της δεν είναι μόνο το μικρό εξόγκωμα που βλέπεις. Εκτείνεται αρκετά εκατοστά μες στον κόλπο της. Μάθε ότι η ευαίσθητη περιοχή που ψάχνεις εντοπίζεται στα εξωτερικά χείλη του αιδοίου της. Χάιδεψέ τα από κάτω προς τα πάνω χρησιμοποιώντας αρχικά δυο τρία δάχτυλα. Επειτα με ένα υγρό δάχτυλο κατευθύνσου προς τα εσωτερικά χείλη κι εξερεύνησε το σημείο. Τρίψε απαλά με όλη την παλάμη σου την ευρύτερη περιοχή και προετοιμάσου να αποδείξεις ότι είχαν δίκιο που σου λεγαν όταν ήσουν μικρός ότι έχεις μακρύ χέρι. Πιάσε το αιδοίο της, έτσι ώστε η παλάμη σου να ακουμπά το ηβικό οστό και τα δάχτυλά σου να κοιτάζουν προς τα κάτω καλύπτοντας τα κάτω χείλη. Ασκησε μικρές πιέσεις. Είναι ανθρώπινη σάρκα, όχι ο λεβιές του αυτοκινήτου.

Προσπαθείς να φτάσεις ολοένα και πιο βαθιά με τα δάχτυλά σου μέσα της, γιατί νομίζεις ότι αυτό της αρέσει.
Τι σκέφτεται: Τι ψάχνει; Είναι μακριά και το κινητό για να στείλω κάνα μήνυμα.
Πόσες φορές πια να σου το πει η μαμά σου για να το καταλάβεις; Δεν πρέπει να πηγαίνεις στα βαθιά. Αφοσιώσου στα πρώτα 2/3 του κόλπου της, που είναι γεμάτα νευρικές απολήξεις. Οσο κατευθύνεσαι προς τα μέσα, εκείνη δεν αισθάνεται τίποτα κι εσύ σκάβεις άδικα. Προσπάθησε καλύτερα να γνωριστείς με το περίφημο σημείο G της. Συνήθως το βρίσκεις πέντε περίπου εκατοστά από την είσοδο του κόλπου, στο μπροστινό τοίχωμά του. Δεν βάζω στοίχημα ότι θα πετύχει, αλλά δοκίμασε να το τρίψεις και να ασκήσεις μικρή κι έντονη πίεση πάνω του. Αν παραμένει απαθής, μην απογοητεύεσαι. Συνέχισε τις ανιχνεύσεις στην ευαίσθητη αρχή του κόλπου της και το χέρι του θεού ίσως πάψει για εκείνη να παραπέμπει στον Ντιέγκο.

Είσαι τόσο ενθουσιασμένος, που είναι αδύνατο να συγκεντρωθείς σε ό,τι κάνεις.
Τι σκέφτεται: Εχουμε πεθάνει; Στήθος, κώλος, κλειτορίδα. Τόσα νεύρα. Κάτι δεν έπρεπε να νιώθω;
Στη διάρκεια του ζεστάματος -και ίσως και στα πρώτα λεπτά της διείσδυσης- τα χέρια σου παρουσιάζουν σχετική επιδεξιότητα. Κάνεις μασάζ, χαϊδεύεις στήθος, χουφτώνεις κωλαράκι και πάει λέγοντας. Μετά το ποπ, όμως, βάζεις στοπ. Τα χέρια σου πετρώνουν και είτε την αγγίζεις είτε όχι, της κάνει το ίδιο. Είναι η στιγμή που προετοιμάζεται για το φινάλε και περιμένει ένα πυροτέχνημα. Συνέχισε να την αγγίζεις στο στήθος, στην πλάτη, στους γλουτούς, στα πόδια, παντού. Θα νιώθει ότι εξακολουθείς να ερεθίζεσαι αγγίζοντάς την. Πάνω απ’ όλα όμως θα βάλεις κι εσύ το χέρι σου σε έναν εκρηκτικό οργασμό, που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Προσπαθείς με τα δάχτυλά σου να τη φέρεις σε οργασμό, αλλά δεν τον βλέπεις να έρχεται.
Τι σκέφτεται: Ε, έχεις και παλάμη.
Ενώ είσαι ξαπλωμένος δίπλα της, βάλε το χέρι σου στο αιδοίο της με τα δάχτυλά σου στραμμένα κάτω και με κλίση ελαφρώς προς τα πίσω. Τρίψε απαλά την κλειτορίδα της και τη γύρω από αυτήν περιοχή με τη βάση της παλάμης σου. Για κάποιες γυναίκες αυτός είναι ο σίγουρος δρόμος προς τον οργασμό. Αν έχεις βρεθεί ανάμεσα στα πόδια της, πίεσε με ολόκληρη την παλάμη σου τα κάτω χείλη και τρίψε τα με κυκλικές κινήσεις. Μόλις δεις το κεφάλι της να γέρνει προς τα πίσω και την πλάτη της να σχηματίζει τόξο καθώς σε σπρώχνει με τη λεκάνη της ξέρεις ότι πέτυχες το στόχο.

Πειραματίζεσαι με τα δάχτυλά σου. Δοκιμάζεις διάφορες τεχνικές.
Τι σκέφτεται: Βάλ’ το, επιτέλους, μέσα.
Συνήθως επικεντρώνεσαι στην κλειτορίδα της και παραμελείς να φροντίσεις άλλες περιοχές. Προσπάθησε να ερεθίζεις ταυτοχρόνως περισσότερα από ένα σημεία. Ενώ παίζεις με το κουμπάκι της, χρησιμοποίησε το άλλο χέρι σου για να ερεθίσεις τα κάτω χείλη και τον κόλπο της. Ασε το μεσαίο δάχτυλο ή τον αντίχειρά σου να γλιστρήσει μέσα της χωρίς να απομακρύνεις στιγμή τα υπόλοιπα δάχτυλα από την κλειτορίδα της. Είναι σημαντικό να συντονίσεις το ρυθμό και των δύο κινήσεων. Ακόμα πιο σημαντικό όμως είναι να περιποιείσαι συγχρόνως τα εξωτερικά κι εσωτερικά χείλη, καθώς και το πρώτο τρίτο του κόλπου της που βρίσκεται προς το μέρος σου. Να θυμάσαι ότι μετά τα προκαταρκτικά, οι συγκεντρωμένες στην περιοχή νευρικές απολήξεις ανυπομονούν για ένα άγγιγμά σου.

Τρίβεις, τρίβεις… αλλά τίποτα.
Τι σκέφτεται: Φωτιά προσπαθεί να ανάψει; Μήπως να του πω ότι με πονάει;
Οταν μιλάμε για κουμπάκι, το λέμε χαριτολογώντας. Δεν παίζεις PlayStation ούτε κάνεις ζάπινγκ να πατάς με μανία, λες και τέλειωσε η μπαταρία. Στην αρχή είναι υπερευαίσθητη η κλειτορίδα. Μετά από έντονο τρίψιμο, όμως, αρχίζει σταδιακά να χάνει την ευαισθησία της. Αν εσύ κάνεις δυναμικό ξεκίνημα με έντονες πιέσεις, αυτό θα συμβεί πολύ γρήγορα. Γι’ αυτό καλό είναι να ξεκινάς απαλά και όσο περνάει η ώρα να κλιμακώνεις την ένταση και να επεκτείνεις τα χάδια και το τρίψιμο στις γύρω περιοχές. Κάν’ το βαθμιαία, για να έχεις το χρόνο να διαπιστώσεις πώς αντιδρά σε κάθε νέα πίεση. Κάλλιο πέντε και στο χέρι, λένε και κάτι ξέρουν, αφού είναι προτιμότερο το άγγιγμά σου να είναι λιγότερο έντονο απ’ όσο θέλει εκείνη παρά ενοχλητικό. Να είσαι σίγουρος ότι πάνω στον ερεθισμό της δεν θα διστάσει να ζητήσει το χέρι σου και δεν θα ‘ναι για να σε παντρευτεί, αλλά για να το κουμαντάρει εκείνη όπως της αρέσει. Αν αισθανθείς σε κάποια στιγμή ότι το παιχνίδι σου χάλασε και δεν υπακούει, ασχολήσου για λίγο με κάποιο άλλο σημείο του σώματός της κι επίστρεψε αργότερα.

Προσπαθεί με τις κινήσεις της να σε παρασύρει στο ρυθμό της.
Τι σκέφτεται: Ακολούθησέ με. Πού να πάρει και να σηκώσει!
Αν δεν είσαι σίγουρος ότι ξέρεις τον τρόπο να τη βγάλεις νοκ άουτ, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να την αφήσεις να καθορίσει μόνη της την ένταση και το ρυθμό. Εκείνο που περνάει από το χέρι σου είναι να καλύψεις με την παλάμη σου τα χείλη του αιδοίου της παίζοντας συγχρόνως με τα δάχτυλά σου την κλειτορίδα της (πρέπει να είσαι ξαπλωμένος ανάμεσα στα πόδια της για να το κάνεις αυτό). Ασε το χέρι σου εκεί χωρίς να το κινείς πέρα-δώθε ή να το σπρώχνεις. Αν πραγματικά θέλει να τελειώσει, ξέρει πώς να το χρησιμοποιήσει. Εσύ προσπάθησε να είσαι ακίνητος, υπομονετικός και κυρίως αφοσιωμένος σ’ αυτό που κάνεις. Φρόντισε να της μιλάς, να της λες πόσο σε ανάβει, ότι τη βρίσκεις όμορφη και πολύ σέξι και θα την έχεις πάντα του χεριού σου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.