Πάτρα: Ο γκόμενος την κούρεψε.. γιατί τον απατούσε!!

Ο εραστής την κούρεψε γουλί για να την εκδικηθεί επειδή φλέρταρε με άλλον στο facebook! Ο λόγος για κομμώτρια, παντρεμένη με ένα παιδί και νεαρό μπάρμαν ο οποίος εργάζεται σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα καλοκαιρινά κλαμπ της πόλης.

Perfect Ass

Μάλιστα το περιστατικό, που συνέβη πριν από δύο εβδομάδες, έχει γίνει ευρέως γνωστό στα νυχτερινά στέκια και τις τελευταίες ημέρες δίνουν και παίρνουν τα σχόλια.

Wet beauty

Πολλοί γνώριζαν για τον παράνομο ερωτικό δεσμό που είχε αναπτυχθεί εδώ κι έναν χρόνο περίπου ανάμεσα στην 42χρονη γυναίκα και τον 30χρονο μπαρμαν. Γνωρίστηκαν σε ένα από τα μαγαζιά που εργαζόταν ο τελευταίος και το ειδύλλιο δεν άργησε να αναπτυχθεί μεταξύ τους.

stretching on the bed

Λέγεται μάλιστα ότι η εν λόγω κυρία υπέκυπτε ακόμα και σε extreme ερωτικές απαιτήσεις του νεαρού ο οποίος γοητευόταν με το να την βλέπει να χρησιμοποιεί ερωτικά βοηθήματα ή ακόμα και να συνευρίσκονται σε δημόσιο χώρο.

very sexy breasts and black lingerie

Αυτοί που γνωρίζουν καλά και τους δύο, αναφέρουν ότι η 42χρονη ήταν μία σεμνή γυναίκα αλλά από τότε που γνώρισε τον μπάρμαν άρχισε να αλλάζει εικόνα και συμπεριφορά, μαθαίνοντας από αυτόν να είναι πιο προκλητική και να σκέφτεται συνεχώς τη σεξουαλική πράξη.

lineup

Όσο για τον σύζυγό της, εκείνος δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό, παρ’ ότι η ίδια έλειπε σχεδόν κάθε μέρα από το σπίτι και επέστρεφε πολύ αργά.

this will turn you into an ass-man

Όμως για την πρόσφατη εξέλιξη στάθηκε αφορμή το γεγονός ότι η γυναίκα συνομιλούσε στο facebook με άλλον νεαρό με τον οποίο είχε ανταλλάξει μηνύματα με σαφές ερωτικό υπονοούμενο. Δεν γνώριζε ότι ο μπάρμαν είχε υποκλέψει τον κωδικό της κι έτσι είχε τη δυνατότητα να μπει στο προφίλ της και να το ανακαλύψει. Και όταν συνέβη αυτό, ο ίδιος έγινε έξω φρενών και αποφάσισε να την εκδικηθεί.

.

Της… έκοψε τα μαλλιά!

Αρχικά δεν της είπε κουβέντα για τα μηνύματα που είχε διαβάσει. Την προπερασμένη Παρασκευή όμως την κάλεσε να βγουν έξω το βράδυ, αλλά της είπε ότι ήθελε να πάνε με το αυτοκίνητό του μια βόλτα για να συνευρεθούν.

bobbies gots to be free

Εκείνη δέχθηκε αλλά όταν έφθασαν στην πλαζ και άρχισε να την αγκαλιάζει, την ακινητοποίησε και με ένα ψαλίδι της έκοψε τούφες από τα μαλλιά της!

bb

Στη συνέχεια μάλιστα την έβγαλε από το αυτοκίνητό του και την εγκατέλειψε, προειδοποιώντας την πως αν του έκανε μήνυση ή κάτι αντίστοιχο, θα μάθαινε τα πάντα ο άνδρας της από τις φωτογραφίες της που έχει στην κατοχή του!

Bibi is bangin'

Πηγή: dete.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.