Πάτρα: Νεαρή καταγγέλλει ότι την κρατά κλειδωμένη ο πατέρας της 10 χρόνια

voh8eia Πρόκειται για μια νεαρή γυναίκα η οποία δεν «επιτρέπεται» να βγει από το σπίτι, σύμφωνα με καταγγελίες των γειτόνων άλλα και της ίδιας, καθώς την έχει κλείσει ο πατέρας της στο σπίτι από χρόνων.

Ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει βγει από το σπίτι της, και ποτέ κανένας τόσα χρόνια δεν έχει πει τίποτα κανένας λόγω φόβου του πατέρα ο οποίος τον τελευταίο καιρό τη χτυπούσε.

Σύμφωνα με το contraseolous.gr, οι φωνές κάθε βράδυ από το κλάμα της κοπέλας ακούγονται στα διπλανά σπίτια.

Η 27χρονη (τα στοιχεία της οποίας βρίσκονται στην διάθεση του contraseolous) βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση. Ο πατέρας της της στερεί το αυτονόητο, απαγορεύει στην κόρη του να βγει από το σπίτι! Όταν εκείνος λείπει κλειδώνει την νεαρή μέσα στην οικία τους.

Απο ένα παράθυρο, η κοπέλα καταφέρνει κάποιες φορές να βγει αλλά η απόσταση που διανύει είναι ελάχιστη αφού πάντα υπάρχει ο φόβος του πρόωρου ερχομού του πατέρα της. Κάποιοι γείτονες οι οποίοι έχουν αντιληφθεί το τι συμβαίνει βοηθούν την 27χρονη, δίνοντας της λίγο φαγητό και κάποια ρούχα, αφού και από αυτά στερείται. Ήδη τα τελευταία χρόνια τη συντηρούν για τα προσωπικά της έξοδα οι φίλοι της κρυφά. Η γυναίκα ζητάει απεγνωσμένα βοήθεια…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.