Πάτρα: Γκαρσονιέρα μετετράπη σε… οίκο ανοχής

kopeles-oikos-anoxis_600_375_-1520156781 Βρήκαν τον μπελά τους οι κάτοικοι μίας πολυκατοικίας στην οδό Κορίνθου (μεταξύ των οδών Γούναρη και Πατρέως) αφού γκαρσονιέρα που νοικιάστηκε από γυναίκα εξ Αφρικής ορμώμενη… μετατράπηκε σε οίκο ανοχής! Και τώρα οι ένοικοι τρέχουν και δεν φτάνουν!

Αρχικά στην πολυκατοικία εμφανίστηκε μία Αφρικανή η οποία φυσικά δεν δήλωσε πως είναι ιερόδουλη (προφανώς θα ισχυρίστηκε πως θα εργαστεί ως μικροπωλήτρια κλπ) και ζήτησε να νοικιάσει την γκαρσονιέρα. Η συμφωνία «έκλεισε», όμως ο αριθμός των γυναικών που «μπαινόβγαιναν» στο σπίτι… αυξανόταν μέρα με τη μέρα! Ένοικοι δήλωσαν στον «Κόσμο» πως τελικά… πάνω από δέκα έμεναν στην γκαρσονιέρα (ουσιαστικά μπαινόβγαιναν συνοδευόμενες από τους εραστές τους). Η πολυκατοικία «βόλευε» τις αφρικανές ιερόδουλες, αφού ήταν κοντά στις «πιάτσες» τους! Μάλιστα η εξασφάλιση «στέγης» στον πελάτη έχει… άλλη χρέωση (από αυτήν της «γρήγορης» ερωτικής συνεύρεσης)!

Οι κάτοικοι έχουν μαζέψει υπογραφές, ενώ θα απευθυνθούν και στην αστυνομία προκειμένου να συλληφθούν επ’ αυτοφώρω οι ιερόδουλες (για παράνομο οίκο ανοχής). Αλίμονο και  στον πελάτη που την στιγμή της εφόδου των αστυνομικών… θα βρεθεί μέσα στη γκαρσονιέρα!

dete.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.